11:34 31.01.2022

"Хмельницькгаз": у 2021 році газифіковано 650 нових об’єктів

2 хв читати
"Хмельницькгаз": у 2021 році газифіковано 650 нових об’єктів

За минулий рік до газорозподільних мереж Хмельниччини приєдналися ще 650 нових об’єктів: 22  багатоповерхових будинки, 544 приватних домогосподарства та  81 підприємство соціально-побутового призначення. Найбільше у містах Хмельницькому, Старокостянтинові, Волочиську, Дунаївцях.  

Наразі  фахівці "Хмельницькгазу" провели комплексні монтажні  роботи підвищеної складності та здійснили 516  нестандартних та 131 стандартне  приєднання об’єктів клієнтів до газорозподільних мереж.

"Завдяки впровадженню нових стандартів та сучасних технологій, високій кваліфікації спеціалістів – наша компанія надає повний спектр послуг та виконує газифікацію "під ключ". Маємо для цього усі необхідні інструменти – тому клієнти обирають нас" – інформує директор з капітального будівництва Валерій Лужанінов.

Маючи 66 років досвіду, АТ "Хмельницькгаз" виконує "під ключ" газифікацію об’єктів будь-якої складності, здійснює технічне обслуговування внутрішньобудинкових  мереж, проводить сервісне обслуговування газового обладнання та реконструкцію мереж.  

АТ "Хмельницькгаз" забезпечує розподіл природного газу до більш ніж 406 тис. побутових споживачів, 280 бюджетних організацій та 1900 промислових та комунальних об’єктів. 

Довідка:

АТ "Хмельницькгаз" - газорозподільна компанія, яка здійснює свою діяльність на території Хмельницької області (окрім м.Шепетівки та Шепетівського району) у співпраці з брендом РГК. Регіональна Газова Компанія – технологічна компанія, що спеціалізується на операційних, виробничих, інжинірингових та R&D рішеннях для газорозподілу. Під брендом РГК працює 20 операторів ГРМ, у яких працює 38 тис. фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та 8,4 млн споживачів газу. Створені виробничі потужності та логістична мережа РГК забезпечують сучасним обладнанням потреби українського та розраховані на глобальні ринки.      

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА