14:45 17.12.2021

У Запоріжжі відкрили шостий РГК Освітній простір

1 хв читати
У Запоріжжі відкрили шостий РГК Освітній простір

На базі АТ "Запоріжгаз" відкрили РГК "Освітній простір". Він став шостим у мережі, яка налічуватиме 16 Освітніх просторів в Україні.

У РГК Освітньому просторі облаштовані теоретичний і практичний класи та клас віртуальної реальності. Тут відбуватиметься адаптаційне навчання для нових співробітників та професійна перепідготовка. У практичному класі зібрано зразки сучасного обладнання виробництва RGC Production, яке використовується на газорозподільних мережах України, а також газове обладнання від світових виробників.

"Наша галузь потребує спеціалізованої підготовки кадрів. Ми не просто бажаємо розвивати і популяризувати професію газовика. Ми плануємо співпрацювати з навчальними закладами – щоб діти знали, після закінчення ВНЗ, вони прийдуть працювати в компанію, яка користується новітніми технологіями", - зазначив технічний директор АТ "Запоріжгаз" Юрій Заставський.

У РГК Освітньому просторі встановлено стенди з метрологічним обладнанням, засобами для комплексно-приладного обстеження мереж, електрогазозварювальним апаратом та зварюванням поліетилену, газорегуляторне обладнання, сучасні котли з високою продуктивністю та ККД.

Також у навчанні використовуються передові технології. У центрі створено навчальний VR-клас із спеціальним обладнанням нового покоління. Окрім навчання власного персоналу, в РГК Освітньому просторі планують реалізовувати проєкти з профорієнтації та дуальної освіти спільно з навчальними закладами регіону.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

25 квітня в Києві відбудеться форум "Надлюди" від Forbes Ukraine

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА