13:52 22.02.2022

АТ "Запоріжгаз" у 2021 році сплатило більше 200 млн грн податків до бюджетів усіх рівнів

2 хв читати
АТ "Запоріжгаз" у 2021 році сплатило більше 200 млн грн податків до бюджетів усіх рівнів

За 2021 рік газорозподільна компанія АТ "Запоріжгаз" сплатила 201,2 млн. грн податків. З них, 135 млн. грн до державного і 65 млн. грн. до місцевого - що є істотним внеском у розвиток місцевих громад і відновлення економіки регіону. Загалом, компанії, що працюють під брендом РГК сплатили в минулому році до бюджетів усіх рівнів 4,3 млрд грн.

 

Минулого року газорозподільна компанія спрямувала до бюджетів усіх рівнів 201,2 млн грн.  АТ "Запоріжгаз", що працює під брендом Регіональної газової компанії, входить до числа найбільших платників податків регіону. З загальної суми сплачених податків 65 млн. грн. надійшло до місцевих бюджетів, що сприятиме розвитку громад.

 

"Ми завжди діємо прозоро в питаннях оплати праці та сплати податків, дбаючи про своїх працівників та громади області, – зазначив голова правління АТ "Запоріжгаз" Олег Мізік. Цього року у партнерстві з місцевими громадами ми реалізуємо освітні, екологічні ініціативи в рамках політики сталого розвитку".

 

В цьому році АТ "Запоріжгаз" затвердило свою ESG-стратегію. Це напрямок сталого розвитку компанії. Для Запорізького регіону питання екології одне з пріоритетних, то ж в цьому році компанія планує висадити понад 1 000 дерев в місцевих парках та скверах. Також запровадити сортування сміття у всіх відділеннях "Запоріжгазу".

Довідка: РГК – виробничо-технологічна компанія, що розробляє операційні, виробничі, інжинірингові та R&D рішення для газорозподілу. Наші проєктні центри, виробничі потужності і логістична мережа забезпечують сучасним обладнанням потреби української газової інфраструктури та інтегровані з глобальними ринками.

АТ "Запоріжгаз" - газорозподільна компанія, що працює під брендом РГК (Регіональна газова компанія) на території Запорізького регіону, окрім Мелітополя та Мелітопольського району.

Щорічно АТ "Запоріжгаз" доставляє для майже 500 тис своїх клієнтів близько 1 млн. кубометрів газу. Загальна протяжність газопроводів, що обслуговує компанія, складає майже 10 тис км.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА