12:03 19.04.2023

CSD LAB розігрує електросамокати серед клієнтів

8 хв читати
CSD LAB розігрує електросамокати серед клієнтів

Сплачуй аналізи онлайн - електросамокат вигравай 

Використання еко-транспорту стало в останні роки справжнім здоровим трендом.  Тож з появою електросамокатів улюблена дитяча забавка більше не має вікових обмежень. Все більше дорослих обирають цей екологічний транспорт, обминаючи затори та зміцнюючи власне здоров'я. Поїздки на самокаті є не лише корисними для організму, але й дуже приємними. Тому CSD LAB підготувала для своїх клієнтів унікальну пропозицію: оплачуйте аналізи онлайн та беріть участь у щомісячному розіграші трьох електросамокатів NAVEE N65 SPEC. 

Період дії акції: з 1.04.2023 до 30.06.2023 р.
Розіграш подарунків та визначення переможців відбуватиметься:
1. 03 травня 2023 року (серед усіх клієнтів, які оплатили аналізи онлайн з 1 по 30 квітня)
2. 07 червня 2023 року (серед усіх клієнтів, які оплатили аналізи онлайн з 1 по 31 травня)
3. 05 липня 2023 року (серед усіх клієнтів, які оплатили аналізи онлайн з 1 по 30 червня)

1. ДЕТАЛЬНІ УМОВИ АКЦІЇ:  

1.1. Учасниками розіграшу можуть бути виключно повнолітні громадяни України, які проживають на території України, окрім окупованих територій (далі – Клієнти), та які повністю погоджуються з умовами проведення акції «CSDrive. Рух заради життя» (далі – Акція) від ТОВ «СІ ЕС ДІ ЛАБ» (далі – CSD LAB).      
Усі Клієнти CSD LAB, які оплачують послуги онлайн, автоматично стають учасниками акції «CSDrive. Рух заради життя» та беруть участь у щомісячному розіграші одного з трьох електросамокатів NAVEE N65 SPEC.

1.2. Для участі в Акції Клієнт зобов’язаний у період Акції замовити та оплатити будь-які дослідження на сайті https://www.csdlab.ua/analyzes.  

1.3 Розіграш та визначення переможця відбувається за допомогою платформи random.org. Для проведення розіграшу формується база з усіх сплачених онлайн замовлень, які відповідають умовам Акції.

Система https://www.random.org/ – це автоматизований генератор випадкових чисел, який використовується для визначення цих випадкових чисел, зокрема вибір одного випадкового числа з маси чисел. Процес вибору переможця включає вивантаження усіх номерів замовлень, оплачених онлайн, за минулий місяць. Система https://www.random.org/ випадковим чином обирає один номер замовлення, який є Переможцем. За цим номером CSD LAB в своїй системі знаходить персональні дані Клієнта для надання інформації та інформує, що він є Переможцем розіграшу.

1.4. Клієнт може отримати оплачені онлайн послуги у будь-якому відділенні мережі лабораторних офісів CSD LAB, перелік яких розміщено за посиланням https://www.csdlab.ua/pass-tests.

1.5. У розіграші беруть участь всі оплачені онлайн-замовлення, зроблені Клієнтами у період акції, без обмежень щодо кількості замовлень на одного Клієнта.  Кожне сплачене онлайн замовлення бере участь в розіграші. Обмеження щодо суми замовлення немає.

1.6.  Замовлення, яке відповідає умовам Акції бере участь у розіграші акційних подарунків один раз згідно замовлень за звітний місяць. Під акційними подарунками мається на увазі один з трьох електросамокатів NAVEE N65 SPEC.  Витрати на акційні подарунки є витратами на рекламу та просування Акції.

1.7.  Розіграш та визначення переможця відбувається в першу середу наступного місяця, що слідує за місяцем оплати онлайн-замовлення Клієнтом, яке бере участь у розіграші. В період дії Акції пройде три розіграші: у травні, червні та липні. Кожного місяця розігрується один електросамокат NAVEE N65 SPEC.      

1.8.  Кількість акційних подарунків може бути змінена на розсуд CSD LAB в сторону збільшення або в сторону зменшення -  в залежності від фактичної кількості Переможців серед Клієнтів.

1.9.  Повідомлення про розіграш та переможця у вигляді номеру замовлення, яке стало переможцем розіграшу, публікується на офіційній сторінці CSD LAB у Facebook www.facebook.com/csdlaboratory та на сайті https://www.csdlab.ua/. Переможця додатково персонально повідомляє представник CSD LAB про виграш в телефонному режимі та шляхом надсилання листа на електронну пошту, яка зазначена в замовленні, визначеному переможцем розіграшу.

1.10.  Ненадання Переможцем у Акції  відповіді на телефонний дзвінок та на лист-повідомлення представника CSD LAB продовж 7 (семи) календарних днів з моменту направлення повідомлення, буде свідчити про відмову Переможця від отримання подарунку та мати наслідком проведення повторного розіграшу серед усіх Клієнтів Aкції за відповідний звітний період.

1.11.  Акційний подарунок передається Переможцям Акції на безоплатній основі виключно після виконання всіх зобов'язань CSD LAB перед Клієнтом у межах замовлення, яке стало переможцем розіграшу (фактичне виконання замовлених досліджень та відправка результатів).

1.12.  Для отримання акційного подарунку Переможець зобов’язаний звернутися до головного лабораторного офісу CSD LAB за адресою: м. Київ, вул. Жмеринська, 22-Б, - з паспортом, ідентифікаційним кодом та бланком замовлення, відповідно якого Клієнт брав участь в розіграші.  В разі, якщо Переможець проживає не в м. Київ, він має надіслати скановані копії вищезазначених документів на електронну пошту [email protected] із зазначенням міста свого проживання. Передача подарунку в такому випадку відбуватиметься у лабораторному офісі CSD LAB, в якому Клієнт отримав замовлені та оплачені онлайн послуги.     

1.13. CSD LAB не несе відповідальності за наслідки подальшого використання Подарунку Переможцем Акції з моменту його отримання, в тому числі, за ризик його випадкового знищення чи пошкодження (псування).

1.14.  Переможець Акції не має права вимагати від CSD LAB будь-якої іншої компенсації, крім подарунків, зазначених  у п. 1.6.

1.15.  CSD LAB не несе гарантійних зобов’язань по Подарунку, отриманому в межах цієї Акції.

1.16. Результати визначення переможців розіграшу, що отримають право на отримання Подарунку, є остаточними й оскарженню не підлягають. CSD LAB гарантує об'єктивність проведення визначення Переможців.

1.17. CSD LAB не вступає в будь-які суперечки стосовно визнання будь-яких осіб Переможцями розіграшу і прав на отримання Подарунків. CSD LAB не бере на себе відповідальності за визначення прав сторін у будь-яких суперечках.

1.18.   CSD LAB має право достроково припинити проведення акції та/або змінити умови, опублікувавши відповідне повідомлення на Сайті.  

1.19. У разі припинення розіграшу подарунків серед Клієнтів CSD LAB має виконати поточні зобов’язання за звітний період та видати подарунок Переможцю/ям до дати опублікування повідомлення про припинення проведення розіграшу подарунків серед Учасників, чи іншого публічного повідомлення про таке припинення.     

1.20. Переможці можуть на прохання CSD LAB брати участь в інтерв'юванні, фото/відеозйомці у зв'язку з отриманням подарунків без виплати за це додаткової винагороди.

1.21. Авторські (суміжні) права на отримані матеріали належать CSD LAB.     

2.ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ  

2.1.  CSD LAB має право відмовити Клієнту в участі в Акції, якщо у CSD LAB виникнуть сумніви щодо добросовісності участі в Акції такого Клієнта. Таке рішення CSD LAB є остаточним і оскарженню не підлягає.  

2.2.  Клієнт Акції самостійно несе відповідальність за достовірність наданої ним інформації та за невиконання (несвоєчасне виконання) прав та обов’язків, передбачених цими Умовами.  

2.3.  Акційною пропозицію не можуть скористатися співробітники CSD LAB та їх родичі.  

3.ПЕРСОНАЛЬНІ ДАНІ  

3.1. Беручи участь в Акції, кожен Клієнт підтверджує свою безумовну згоду на безкоштовне використання наданої ним інформації (включаючи, але не обмежуючись, персональними даними) про себе CSD LAB з маркетинговою та/або будь-якою іншою метою та методами, що не порушують чинне законодавство України (у т. ч. шляхом передачі третім особам). Надання такої згоди також розглядається у розумінні ст. 296, 307, 308 Цивільного кодексу України, Закону України «Про захист персональних даних».  

3.2. Добровільно надаючи персональні дані про себе, Клієнт підтверджує свою прямо виражену безумовну згоду на збір, зберігання, використання, обробку, передачу й поширення його персональних даних (в тому значенні, як ці терміни визначені законодавством) уповноваженими ним особами CSD LAB, які будуть вживати необхідних заходів для захисту таких даних від незаконної обробки та несанкціонованого розповсюдження. CSD LAB вживає всіх необхідних дій щодо захисту персональних даних суб’єктів персональних даних, які ним обробляються, від незаконної обробки та несе особисту відповідальність за додержання вимог законодавства України про захист персональних даних. Згоду Клієнт надає шляхом прийняття участі в Акції. Збір, зберігання, використання, обробка, передача й поширення CSD LAB та/або уповноваженими ним особами отриманих від Клієнта його персональних даних здійснюватиметься з метою виконання вимог законодавства, а також в рекламних цілях. Клієнт також підтверджує свою повну згоду на надсилання йому інформації, повідомлень (в т. ч., рекламного характеру) про наступні активності CSD LAB тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Компанією та/або будь-якою третьою особою.  

3.3. Клієнти мають право в будь-який час відкликати згоду на обробку персональних даних, направивши CSD LAB відповідне повідомлення рекомендованим листом з повідомленням про вручення.  

4. ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ  

4.1. Дані Умови обов’язкові для виконання.  

4.2. Внесення змін і доповнень в дані Умови здійснюється наказом Директором ТОВ «СІ ЕС ДІ ЛАБ».  

4.3. Інформування щодо впровадження Акції здійснюється шляхом розміщення умов на корпоративному інтернет-сайті Компанії (www.csdlab.ua).  Крім того, консультації щодо умов Акції можна отримати за телефоном 0 800 33 00 75.  

4.4. Своєю участю у Акції Клієнти повністю погоджуються з цими Умовами та зобов’язуються їх виконувати.  

4.5. ТОВ «СІ ЕС ДІ ЛАБ» залишає за собою право змінювати Умови Акції, висвітливши зміни на інтернет-сайті CSD LAB.  

4.6. У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення цих Умов, будь-яких спірних питань або питань, неврегульованих цими Умовами, право вирішення таких питань Клієнт залишає за собою. Рішення CSD LAB є остаточним і оскарженню не підлягає.  

4.7. Приймаючи ці Умови, Клієнт підтверджує, що він прочитав і зрозумів всі Умови і погоджується з усіма умовами та положеннями.  

4.8. Проведення цієї Акції є виключною волею та правом CSD LAB. Ніхто не може змусити CSD LAB у проведенні цієї Акції у разі прийняття рішення про її скасування, виникнення обставин непереборної сили, тощо.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА