12:01 27.09.2023

Arricano закликає проявити турботу до людей похилого віку і провести день разом

2 хв читати
Arricano закликає проявити турботу до людей похилого віку і провести день разом

До Дня людей похилого віку, 1 жовтня, Arricano організувала соціальну кампанію "Проявіть турботу" у ТРК "Проспект" та ТРЦ “РайON” у Києві, ТРК "Сонячна Галерея" у Кривому Розі та ТРК CITY MALL у Запоріжжі й закликає приділити час і увагу старшим людям.  Ми звикли турбуватися про дітей, бо вони маленькі та залежні від нас. Але озирніться: навкруги так багато людей літнього віку, яким теж потрібна наша підтримка. Допомогти із хатніми справами, налаштувати телефон, розповісти новини, купити продукти і, найголовніше, приділити час та поспілкуватися – і це лише декілька прикладів, чим ви можете бути корисними.

У своїх київських торговельних комплексах провідний український девелопер Arricano спільно з партнерами 1 жовтня проведе соціальну акцію, аби містяни проявили свою турботу до літніх людей, які поруч: батьків, друзів, сусідів, колег чи першої вчительки – усі вони потребують уваги, спілкування та спільного проведення часу. ТРК "Проспект" заохочує у неділю 1 жовтня запросити людину похилого віку у кіно в MULTIPLEX та пообідати у Greek House, поспілкуватися та передати свій гарний настрій іншим. Спеціально у цей день ТРК "Проспект" спільно з Greek House даруватимуть безкоштовну піту з куркою "Курча-греко", а разом із MULTIPLEX — безкоштовний квиток на кінопоказ за умови пред'явлення пенсійного за віком. Проявіть турботу до тих, хто поруч, та проведіть час із користю разом у затишному ТРК "Проспект".

“Проявити турботу до літніх людей кожен може в абсолютно різний спосіб: погуляти в парку з дідусем, купити й принести продукти сусідці, разом із колегою подивитися культовий фільм на великому екрані в кінотеатрі, - усі ці дії щонайменше піднімуть настрій та викличуть відчуття важливості. Літніх людей дуже багато в нашому оточенні, але переважно ми фокусуємо свою увагу на вузькому колі осіб й інших майже не помічаємо. Arricano, як соціальновідповідальна компанія, прагне зробити літніх людей видимими для суспільства, зосередивши увагу нашої аудиторії на тому, що проявляти турботу до людей похилого віку легко й дуже важливо”, — зауважила директорка з маркетингу Arricano Інна Морозова.

ТРЦ “РайON” також запрошує відвідувачів на спільні кіносеанси зі старшими людьми, й 1 жовтня разом із кінотеатром Boomer подарує безкоштовні квитки на перегляд кінофільмів усім пенсіонерам за віком за умови пред’явлення відповідного документа. Запросіть 1 жовтня людей похилого віку у кінотеатр, на обід чи прогулятися й поспілкуватися в парку, приділіть увагу тим, хто цього дуже потребує.

Партнери проєкту "Проявіть турботу": Greek House, MULTIPLEX, кінотеатр Boomer.

Детальніше про умови участі в соціальній акції "Проявіть туботу" – на сайті ТРК "Проспект" та ТРЦ "РайON".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА