10:38 14.10.2013

І.Суркіс готовий запросити в "Динамо" іноземця в разі невдачі Блохіна

2 хв читати
І.Суркіс готовий запросити в "Динамо" іноземця в разі невдачі Блохіна

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс готовий запросити на посаду головного тренера команди іноземного фахівця в разі невдачі Олега Блохіна.

"Я в голові маю певний час, який я відвів Олегу Блохіну, і він про це знає. Знає, які завдання він має виконати перед командою київського "Динамо". Говорити про них я не буду, але він їх знає. Я йому довіряю і сподіваюся, що в нього все вийде. Тому що якщо в нього не вийде, вектор буде різко змінено", - сказав він в ефірі телепередачі "Великий футбол" у неділю ввечері, повідомляє офіційний сайт клубу.

"Я вже казав, і в клубі про це знають. Я працюватиму над запрошенням іноземного фахівця. Пройшов я динамівську плеяду. Це один з останніх могікан. Я і, призначаючи Блохіна, говорив, що це моя остання надія на те, що корінний динамівець, корінний киянин виведе команду на якісно новий рівень. Дай Бог, щоб Блохін працював на цій посаді до глибокої старості, але при цьому він має показувати результат", - наголосив І.Суркіс.

"А якщо з Олегом Володимировичем нам доведеться з тих чи інших причин розійтися, тренер у київському "Динамо" буде з іноземним корінням. Вважайте це моєю офіційною заявою", - зазначив президент столичного клубу.

І.Суркіс сподівається, що найближчим часом команда поліпшить свою гру і результати. "Дуже сподіваюся, що ми виправимо ситуацію в Лізі Європи, яка мене тривожить найбільше. Тому що я вам скажу так: не вийти з такої групи з цими гравцями - це злочин перед нашими вболівальниками. Я сподіваюся, що ми вже пройшли ту межу, яка була падінням і притиранням одне до одного. Сподіваюся, що ми вже маємо прагнути йти вгору й лише вгору. Вниз уже просто нікуди опускатися", - вважає він.

О.Блохін став головним тренером столичного клубу 25 вересня 2012 року, підписавши контракт на чотири роки. До цього він працював зі збірною України.

Під його керівництвом "Динамо" минулого сезону не змогло вийти з групи Ліги чемпіонів, а в Лізі Європи вилетіло на стадії 1/16 фіналу. Після цього команда посіла третє місце в чемпіонаті України й уперше за багато років залишилася без Ліги чемпіонів.

Нинішнього сезону "Динамо" після 12 турів посідає незвично низьке для себе 5-е місце в турнірній таблиці національної першості, а в Лізі Європи "біло-сині" після двох турів ділять 3-4-е місця у своїй групі G з віденським "Рапідом", набравши по одному очку. Лідирує в цій групі бельгійський "Генк" (6 очок), на другому місці йде швейцарський "Тун" (3 очки).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Мовний омбудсмен наголошує на необхідності використання спортсменами української мови під час публічних виступів на Олімпіаді-2024

НОК і Мінспорту розробили рекомендації для українських атлетів щодо контактів із російськими та білоруськими спортсменами на Олімпіаді-2024

Помер український футболіст і тренер Михайло Фоменко

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА