14:09 20.05.2014

Курченко гарантує подальше фінансування "Металіста"

2 хв читати
Курченко гарантує подальше фінансування "Металіста"

Президент ФК "Металіст" (Харків) Сергій Курченко заявляє, що продовжить фінансувати клуб.

"Хочу сказати, що наші плани на новий сезон будуть оптимістичнішими: в нас будуть нові завдання, і переконаний, що ми продовжимо рухатися до досягнення наших цілей. Я хотів би відзначити ту пристрасть, той клас гри, який я бачив у завершальних матчах цього сезону, - впевнений, що з таким настроєм нам під силу максимальні завдання. Я, зі свого боку, гарантую продовжити фінансування клубу й не кинути його, хоч би як цього хотіли наші недоброзичливцям", - ідеться в його зверненні до керівництва, тренерського штабу і гравців команди, розміщному на офіційному сайті клубу в понеділок.

С.Курченко зазначив, що останній сезон був непростим, але в клубі намагалися провести його гідно. "Старалися гравці на футбольному полі, старалися і ми, керівництво, старався кожен працівник клубу. Величезну роль відіграла й підтримка вболівальників. Хочу подякувати всім за досягнення такого результату - бронзові медалі гідні поваги в тих умовах, в яких опинився наш клуб, український футбол і вся країна загалом. Переконаний, що в міжсезоння всі гравці зможуть добре відпочити, й уже через місяць знову поринути в улюблену роботу, щоб усім разом іти до нових досягнень", - наголосив він.

"Металіст" завершив чемпіонат України сезону 2013-2014 рр. на третьому місці й наступного сезону виступатиме в Лізі Європи УЄФА. 19 травня клуб оголосив, що виконувач обов'язків головного тренера "Металіста" Ігор Рахаєв після завершення сезону та підбиття його підсумків був призначений керівництвом клубу на посаду наставника головної команди на постійній основі.

19 травня Служба безпеки України заявила, що група "СЄПЕК" та інші структури С.Курченка завдали державі збитків на суму близько 4 млрд грн. "Під час досудового слідства (його ведуть СБУ та Генпрокуратура - ІФ) з’ясовано, що С.Курченко створив і безпосередньо здійснював керівництво злочинною організацією, діяльність якої завдала збитків державі в нафтогазовій і банківській сферах на загальну суму близько 4 млрд грн", - ідеться в повідомленні прес-служби СБУ.

Зокрема, в СБУ стверджують, що викрито факти безпосередньої причетності С.Курченка до реалізації злочинних механізмів купівлі на користь "СЄПЕК" медіа-ресурсу UMH group, футбольного клубу "Металіст", ПАТ "Одеський НПЗ" і мережі АЗС SparschweinGmbH&Co в Німеччині.

У СБУ зазначили, що слідчі наклали арешт на особові рахунки та майно С.Курченка на загальну суму понад 1,5 млрд грн.

Як повідомлялося, С.Курченка оголосили в розшук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

Мінспорту дає українським атлетам рекомендації щодо запобігання провокаціям з боку спортсменів з РФ і Білорусі на Олімпіаді - Бідний

Мінспорту внесло вже понад 760 осіб до переліку російських і білоруських спортсменів, які підтримують війну в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА