13:57 01.11.2021

Для виробництва власного контенту українські ОТТ-платформи мають збільшити середній чек - SWEET.TV

2 хв читати
Для виробництва власного контенту українські ОТТ-платформи мають збільшити середній чек - SWEET.TV

Український онлайн-кінотеатр SWEET.TV вважає за необхідне збільшити середній чек за користування ОТТ-сервісами з метою появи можливості виробництва власного контенту.

Як повідомив в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" директор SWEET.TV Олександр Резунов, вартість середнього тарифного плану ОТТ-сервісу в Україні на сьогодні - в межах 100 грн (близько $3,5). До цієї ціни входить роялті за трансляцію телеканалів та фільми.

"Для можливості генерування власного контенту в українських платформ має зрости середній чек. Тоді вони зможуть дозволити собі створювати оригінальний контент за власні гроші. Netflix, який не має телеканалів, коштує $10. Високий чек допоміг платформі створити багато оригінального контенту, за який не потрібно платити щомісячні роялті", - зазначив він.

За словами Резунова, Netflix також монетизує свій контент у всьому світі. Водночас українські виробники можуть розраховувати лише на територію своєї країни, оскільки для більшості на сьогодні продати контент за кордон - великий успіх.

"Підбиваючи підсумок: ринок має дозріти і сформуватися. Відповідно, якщо ринок платного телебачення, платних сервісів сформується, більше людей почне платити, буде менше піратства, зростатиме середній чек. Тоді платформи зможуть дозволити собі купувати та виробляти власний контент", - наголосив директор SWEET.TV.

SWEET.TV - українська ОТТ-платформа, на якій представлено понад 260 телеканалів, зокрема в HD та 4K, продукти Disney, Pixar, DreamWorks та ін.

Платформа має прямі контракти з Disney, Paramount, Universal, Sony та іншими міжнародними виробниками контенту з дубляжу та озвучування медіапродуктів саме для території України, а не для СНД. Сервіс створює україномовний дубляж та озвучення для культових голлівудських фільмів у проекті "Hollywood українською мовою".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА