17:49 13.04.2022

Литва передала КРРТ 10 FM радіопередавачів та 9 цифрових телевізійних передавачів для відновлення трансляції українського радіо й телебачення

1 хв читати
Литва передала КРРТ 10 FM радіопередавачів та 9 цифрових телевізійних передавачів для відновлення трансляції українського радіо й телебачення

Радіопередавальний і телевізійний центр Литовської Республіки (AB Lietuvos radijo ir televizijos centras) передав державному Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ) як гуманітарну технічну допомогу 10 FM радіопередавачів та дев'ять цифрових телевізійних передавачів для відновлення трансляції українського радіо й телебачення.

Як повідомила Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації у своєму телеграм-каналі у середу, передана техніка вже прибула до України і найближчим часом буде встановлена на телерадіопередавальних станціях у регіонах із найбільш пошкодженою телекомунікаційною інфраструктурою.

FM-передавачі, зокрема, будуть використані для відновлення та розвитку мережі НСТУ у Миколаївській, Одеській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Чернігівській, Дніпропетровській та Харківській областях вже протягом наступних двох тижнів.

"Ми щиро вдячні уряду Литовської Республіки, дипломатичним структурам та керівництву компанії AB Lietuvos radijo ir televizijos centras за підтримку та допомогу нашій країні", - наведено у повідомленні слова технічного директора КРРТ Сергія Семерея.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Київстар" призначив директоркою із корпоративних зв'язків Оленицьку

Україна має власні розробки, які допоможуть перебити телевізійний сигнал РФ у прикордонні, - Зеленський

Витрати на генеративний ШІ в АТР досягнуть $26 млрд до 2027 року

Tesla просить акціонерів повторно схвалити винагороду Маска в $56 млрд, скасовану судом

Apple розгляне можливість виробництва пристроїв в Індонезії - Кук

ЦПД спільно з TikTok мають намір блокувати "сумнівні" акаунти

Клієнти банків зможуть надсилати довідки про доходи та низку інших документів через "Дію"

Рішення про скасування арешту 19,8% корпоративних прав lifecell дасть змогу закрити угоду з NJJ у максимально короткий термін - CEO "Датагруп-Воля"

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЗАДОВОЛЬНИВ ПОЗОВ LIFECELL, ЗНЯВШИ АРЕШТ ІЗ 19,8% КОРПОРАТИВНИХ ПРАВ КОМПАНІЇ

Фрідман не отримає жодного цента від продажу lifecell, як і передбачають транзакційні документи - Шелемба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА