19:07 23.10.2013

Віталія Білоуса призначено на посаду першого заступника генпрокурора України, Роман Андрєєв став заступником генпрокурора

2 хв читати
Віталія Білоуса призначено на посаду першого заступника генпрокурора України, Роман Андрєєв став заступником генпрокурора

Наказами генерального прокурора України Віктора Пшонки на посаду першого заступника генпрокурора призначено Віталія Білоуса, а на посаду заступника генпрокурора призначено Романа Андрєєва.

Як повідомляє відділ зв'язків із засобами масової інформації Генеральної прокуратури України в середу, раніше В.Білоус обіймав посаду заступника генпрокурора України, а Р.Андрєєв - начальника головного управління нагляду за додержанням законів у кримінальному проваджені Генеральної прокуратури.

У прес-службі зазначили, що В.Білоус в органах прокуратури працює 17 років, починав трудову діяльність з посади стажиста, працював слідчим, помічником прокурора, прокурором, обіймав різні посади в апараті прокуратури Донецької області, також в центральному апараті Генеральної прокуратури України, зокрема очолював головні управління. Також працював на посаді прокурора м. Севастополя, після чого його призначили на посаду заступника Генерального прокурора.

Р.Андрєєв в органах прокуратори працює з 1995 року. За час роботи обіймав різні посади в обласних апаратах, також очолював головні управління в центральному апараті Генеральної прокуратури.

Посада першого заступника генпрокурора звільнилася 4 жовтня 2013 року - президент України Віктор Янукович своїм указом призначив Рената Кузьміна (обіймав цю посаду з 2010 року) заступником секретаря Ради національної безпеки та оборони.

На посаді першого заступника генпрокурора Р.Кузьмін курирував кримінальні справи стосовно екс-прем'єра Юлії Тимошенко, наполягав на необхідності продовження розслідування обвинувачень стосовно другого президента України (1994-2005 рр.) Леоніда Кучми, а також виступав за активне розслідування справи про отруєння третього президента України (2005-2010 рр.) Віктора Ющенка під час перебування останнього кандидатом у президенти.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На харківському напрямку ворог намагався 5 разів прорвати оборону, напружена ситуація на курахівському напрямку - Генштаб

Від початку доби було 95 бойових зіткнень, окупанти скинули близько 40 КАБів - Генштаб

Нідерланди нададуть Україні БМП YPR із дистанційним управлінням

У постачанні ППО оперативності вільному світові не вистачає

Генерал Браун: Впевнений, що надані США ATACMS не були використані по Росії

Російська армія продовжує активні дії на куп'янському, курахівському, краматорському та покровському напрямках, активізувалася авіація ворога

На харківському напрямку за добу відбулося чотири бойові зіткнення, двічі - поблизу Вовчанська, ситуація під контролем

Байден розкритикував плани прокурора МКС домогтися ордерів на арешт Нетаньягу і глави Міноборони Ізраїлю

У США зараз немає планів відправляти своїх військових інструкторів в Україну - генерал Браун

Двоє цивільних постраждали внаслідок російського обстрілу Білозерки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА