12:23 25.02.2014

ЄС обговорює можливість надання Україні короткострокових і довгострокових кредитів - Ештон

1 хв читати
ЄС обговорює можливість надання Україні короткострокових і довгострокових кредитів - Ештон

Верховний представник ЄС із закордонних справ Кетрін Ештон заявляє, що ЄС обговорює можливість надання Україні короткострокових і довгострокових кредитів.

"Ми активно спілкуємося з нашими партнерами, щоб виробити способи, як можна допомогти подолати економічні виклики. Зокрема, ми активно співпрацюємо з МВФ у цьому напрямі. Ми думаємо про поєднання короткострокових позик з довгостроковими кредитами", - сказала К.Ештон на прес-конференції у вівторок.

Верховний представник ЄС повідомила, що європейська сторона співпрацює з МВФ у питанні надання фінансової допомоги Україні.

"Що стосується спілкування з МВФ, ми з ними тісно співпрацюватимемо, але вони мають ухвалити своє рішення", - наголосила К.Ештон.

За її інформацією, Фонд готовий розпочати переговори з новим українським урядом із цього питання.

"Я також сподіваюся, що це допоможе отримати допомогу з інших джерел", - додала представник ЄС.

Крім того, вона наголосила на важливості реалізації інвестиційних проектів в Україні за участю Європейського інвестиційного банку і Європейського банку реконструкції та розвитку.

"Але зараз дуже важливе питання - це впровадження економічних реформ, модернізація сфер промисловості, щоб була можливість вийти на нові ринки", - наголосила К.Ештон.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА