15:55 29.09.2015

"Київенерго" і "Київмлин" необхідно повернути громаді - партія "Наш край"

2 хв читати
"Київенерго" і "Київмлин" необхідно повернути громаді - партія "Наш край"

Головним завданням столичної влади має стати повернення "Київенерго" і "Київмлин" у власність громади, заявив кандидат у мери Києва від партії "Наш край", перший номер списку Володимир Макеєнко.

"Слід повернути громаді "Київенерго" і "Київмлин" - без цих стратегічних підприємств ми не зможемо впливати на житлово-комунальні тарифи й вартість соціальних сортів хліба", - сказав В. Макеєнко на зборах Київської міської організації партії, повідомляє прес-служба політсили.

За його словами, київський "Наш край" ставить перед собою три основні завдання, передусім зниження тарифного й цінового навантаження на киян.

Він також заявив, що левова частка грошей, які заробляє Київ, має залишатися в місті. "Разом з командою фахівців у бюджетній сфері ми вже готуємо проект бюджету столиці наступного року, який буде збалансованим і нарешті дасть змогу захистити інтереси городян. Київ має стати містом для життя, а не для політики", - заявив кандидат у мери.

Крім того, В. Макеєнко наголосив на необхідності забезпечити прозорість міського бюджету: "Київ заробляє чимало, але куди зникають гроші - невідомо. Тому ми повинні ввести систему електронного управління, щоб кияни знали, на що витрачається кожна копійка з міського бюджету".

За інформацією прес-служби, "Наш край" висунув 121 кандидата в депутати Київради в усіх округах столиці, серед яких - громадські діячі, медики, педагоги, представники малого і середнього бізнесу. За словами співголови партії Олександра Мазурчака, основними критеріями у виборі кандидатів до партійного списку стали професіоналізм і реальний досвід вирішення повсякденних проблем на місцях.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Агресор у неділю обстрілював Нікополь та Покровську ОТГ – голова ОВА

Україна все ще чекає на постачання обіцяних США озброєнь – Зеленський

ГУР Міноборони України повідомило про знищення двох тепловозів у РФ

Зеленський провів телефонну розмову з лідером меншини у Палаті представників США, запросив його в Україну

Бійці ГУР знищили новітню російську антидронову РЛС "рєпєйнік" вартістю $100 тис.

Російські війська атакували промисловий об'єкт Запоріжжя, без жертв - ОВА

Підрозділи Сил оборони України перемістилися на нові рубежі на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки для збереження життя захисників - Сирський

ВИБУХ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЗАСТОСУВАННЯ БАЛІСТИЧНОЇ ЗБРОЇ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У регіонах РФ, які можуть бути вразливими для українських БПЛА, скасували паради до 9 травня - британська розвідка

Унаслідок підриву гранати в Києві вночі постраждали двоє людей - поліція

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА