12:51 27.07.2016

Криворіжці за 4 місяці надіслали 14,5 тисяч СМС-показань на номер 7104

2 хв читати

Протягом квітня-липня клієнти ПАТ "Криворіжгаз" надіслали 14,5 тисяч СМС-показань на номер 7104. У такий спосіб криворіжці зекономили свій час та уникнули розбіжностей у нарахуваннях за спожитий природний газ.

Для максимальної зручності та швидкості передачі показань лічильника газу у квітні 2016 року був створений додатковий сервіс - передача показань за допомогою СМС на короткий номер 7104. Популярність послуги зростає кожен місяць, так уже в липні кількість надісланих СМС порівняно з квітнем зросла на 54%.

"Сьогодні СМС-сервіс дозволяє розвантажити Особистий кабінет, в дні, коли споживачі масово передають показання лічильника. Відправити СМС можна в будь-який час доби. Вартість відправки повідомлення згідно з тарифом мобільного оператора" - зазначає начальник управління клієнтського сервісу Анастасія Озерян.

У повідомленні необхідно вказувати номер рахунку та показання лічильника у форматі: ХХХХХХХХХХ [пробіл] ХХХХХ, де ХХХХХХХХХХ – 10 цифр розрахункового рахунку, ХХХХХ – показання лічильника (до 5 цифр). Після відправлення повідомлення споживач автоматично отримує відповідь: "Ваші показники прийняті та оброблені. Дякуємо". Показання зараховуються датою відправлення повідомлення. На особовому рахунку успішно передані й оброблені контакт-центром показання мають відобразитись через три дні.

Якщо клієнт отримав відповідь "Невірний формат", це означає, що дані, які він надіслав вказані не коректно. Йому необхідно їх перевірити та повторити спробу, або передати показання іншим способом:

• через Особистий кабінет на сайті kr.104.ua;

• зателефонувавши до Контакт-центру за номером (056) 46-26-104;

• надіславши повідомлення з зазначенням адреси та номеру особового рахунку на електронну адресу [email protected];

• вказавши показання лічильника газу на 1 число місяця у платіжному документі;

Нагадуємо, що зняття показань лічильників газу повинні проводитися споживачем щомісяця, станом на 1 число. Передавати дані за попередній місяць необхідно з 1 по 5 числа поточного місяця.

Основною сферою діяльності ПАТ "Криворіжгаз" є транспортування природного газу. На сьогодні рівень газифікації міста складає 98%. Природний газ отримують майже 300 тисяч сімей та 900 підприємств, установ і організацій. Найбільшими споживачами є підприємства гірничо-металургійного комплексу: АрселорМіттал Кривий Ріг, підприємства групи МЕТІНВЕСТ, ЄВРАЗ СУХА БАЛКА. Обсяги транспортування складають біля 1,4

мільярдів кубометрів природного газу на рік. ПАТ "Криворіжгаз" входить до реєстру великих платників податку в Дніпропетровської області та щорічно сплачує до бюджетів різних рівнів більше 65 мільйонів гривень.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА