12:56 27.07.2016

В "особистому кабінеті" ПАТ "Харківміськгаз" зареєстровано понад 60 тисяч абонентів

2 хв читати

З моменту запуску інтернет-ресурсу Особистого кабінету ПАТ "Харківміськгаз" зареєстровано вже понад 60 тисяч споживачів природного газу міста Харкова, з них 33 тисячі споживачів, у яких встановлені лічильники газу.

Насамперед Особистий кабінет було створено для зручного контролю клієнтами компанії за своїм особовим рахунком, та прозорих взаємин з газотранспортною компанією. В кабінеті кожен споживач природного газу може подивитися стан свого рахунку, оплату, нарахування, та сплатити за газ не виходячи з дома, а також слідкувати за змінами щодо діючого законодавства та інше.

Особистий кабінет дуже зручний для клієнтів з лічильниками газу, адже кожен з них може самостійно вносити показання лічильника та контролювати свій особистий рахунок, що дозволяє врегулювати розбіжності в обліку споживання.

"Але, як показує практика, більшість клієнтів не слідкують за показаннями свого лічильника, з цього приводу багато питань до Контакт-центру підприємства. Вони пускають це на самотік, а потім дивуються, чому в квитанції та на лічильнику не співпадають куби. Для вирішення проблеми необхідно затратити лише 5 хвилин на реєстрацію та внесення показань лічильника",- зазначив начальник Управління клієнтського сервісу Михайло Забудько

Нагадуємо, що передавати показання лічильника газу необхідно з 1 по 5 число кожного місяця любим зручним способом, а саме:

• через "Особистий кабінет", зареєструвавшись на сайті 104.ua;

• надіслати листа на електрону пошту е-mail: [email protected] (вказавши ПІБ та показання)

• шляхом відправки SMS-повідомлення на короткий номер "7104". Формат повідомлення: ХХХХХХХХХХ ХХХХХ, де ХХХХХХХХХХ – 10 цифр особового рахунку, ХХХХХ – 5 цифр з показаннями лічильника.

• за допомогою "IVR системи". Для цього необхідно зателефонувати за номером контакт-центру 766-51-04 та самостійно, без участі оператора, ввести номер особового рахунку та показання лічильника.

ПАТ "Харківміськгаз" - підприємство, яке здійснює розподіл газу на території міста Харкова. Протяжність розподільчих, ввідних, внутрішних газопроводів та газопроводів-вводів складає більше 8 тисяч кілометрів, щорічний обсяг транспортування природного газу складає 1,5 мільярдів кубічних метрів. ПАТ "Харківміськгаз" забезпечує природним газом понад 500 тис. домоволодіньта понад 3,5 тис. промислове підприємство, організацій, установ. Найбільшими промисловими споживачами ПАТ "Харківміськгаз" є ДП "завод ім. В.О. Малишева", ДП Харківський машинобудівний завод "ФЕД". У компанії працює близько 2000 чоловік. ПАТ "Харківміськгаз" одне з найбільших платників податків в Харкові, щорік до бюджетів всіх рівнів відраховуються понад 90 млн.гривень.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА