17:53 10.04.2017

Вже 4 рік поспіль ПАТ "Чернівцігаз" нагороджує переможців Всеукраїнської мистецької програми "Нові імена"

2 хв читати

ПАТ "Чернівцігаз" вкотре підтримало юних буковинських митців. Цього разу стипендії від газовиків отримали переможці обласного етапу Всеукраїнської мистецької програми "Нові імена". Також, за підтримки газорозподільної компанії краю, переможці обласного туру програми візьмуть участь у її фінальній частині, що відбудеться незабаром в місті Київ

Вже 4 рік поспіль ПАТ "Чернівцігаз" підтримує юних буковинських художників та музикантів, що беруть участь у Всеукраїнській мистецькій програмі "Нові імена". Цього разу цінні нагороди від газовиків отримали 32 учасника програми: 26 переможців у номінації "Музичне мистецтво", 3 у номінації "Образотворче мистецтво" і 3 у номінації "Народне мистецтво". Урочисте нагородження переможців відбулося 7 квітня 2017 року у приміщенні Чернівецької обласної філармонії.

Також, за підтримки газорозподільної компанії краю, переможці обласного туру візьмуть участь у фінальній частині цього найпрестижнішого мистецького конкурсу України для юних мистецьких талантів. Фінальний етап Всеукраїнської мистецької програми "Нові імена" пройде 19-21 квітня 2017 року у місті Київ.

"Ми розуміємо, що навіть найбільш обдарованим особистостям потрібна допомога для розкриття свого таланту. Стипендії, які ми сьогодні вручаємо є лише малою часткою того, що слід було б зробити для цих дітей", - зазначив Голова правління ПАТ "Чернівцігаз" Віктор Горда.

Підтримка юних мистецьких талантів є окремим благодійним проектом ПАТ "Чернівцігаз", який реалізовується в партнерстві з Чернівецьким відділенням Українського фонду культури. В рамках проекту ПАТ "Чернівцігаз" бере також участь і в інших заходах, що організовуються Українським фондом культури з метою розвитку культури та мистецтва на теренах Чернівецької області.

Публічне акціонерне товариство "Чернівцігаз" єдина на території Чернівецької області компанія-ліцензіат з розподілу природного газу. ПАТ "Чернівцігаз" експлуатує 8,786 тис. км. газопроводів. У 2016 році підприємство протранспортувало близько 376 млн. м. куб. природного газу. Клієнтами компанії є понад 229 тисяч сімей Чернівецької області та більше 3 тисяч підприємств, установ і організацій. ПАТ "Чернівцігаз" є одним з найбільших роботодавців Чернівецької області. Штат компанії становить близько 1100 осіб. Підприємство входить до трійки найбільших платників податків регіону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА