14:44 20.04.2017

В червні на Вінниччині проходитимуть міжнародні змагання з хокею на траві

1 хв читати

Сьогодні, під головуванням першого заступника голови обласної державної адміністрації Андрія Гижка відбулось перше засідання організаційного комітету з підготовки та проведення міжнародних змагань з хокею на траві.

Проведення зазначених змагань заплановано на 1-5 червня цього року в місті Вінниці на стадіоні в центральному парку. Як зазначають організатори заходу, участь у міжнародних змаганнях візьмуть 8 іноземних команд. Окрім міжнародних змагань, цими днями заплановано проведення ряду інших спортивно-розважальних заходів.

«В червні місяці в Вінниці очікується велика подія – міжнародні змагання з хокею на траві. Це подія яка є вагомою, як з точки зору престижу міста Вінниці та Вінницької області, так і з точки зору популяризації даного виду спорту. Тому на сьогоднішньому засіданні оргкомітету нам необхідно чітко визначити пріоритети та завдання, виконання яких дасть змогу провести зазначений захід на високому організаційному рівні», – наголосив Андрій Гижко.

Організатори запрошують вінничан та гостей міста долучитись до запланованого заходу, адже програма змагань буде насиченою та цікавою, особливо для молоді.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА