16:40 03.10.2017

Майже 75 порушень з незаконного доступу до Інтернет викрито за тиждень фахівцями філій УДЦР на Хмельниччині та Вінниччині

2 хв читати

Майже 75 порушень з незаконного доступу до Інтернет викрито за тиждень фахівцями філій УДЦР на Хмельниччині та Вінниччині

Всього за період з 25 вересня по 1 жовтня підрозділи радіочастотного моніторингу виявили в Україні 159 порушень користування радіочастотний ресурсом. З них 63 порушення, пов’язані з недотримання  умов дозволів на експлуатацію радіоелектронних засобів, виданих УДЦР, 96 – з експлуатацією незаконно діючих пристроїв.
З урахуванням виявлених у попередніх періодах порушень усунено 219. Найбільшу кількість РЕЗ приведено у відповідність до вимог чинного законодавства на Хмельниччині – 44.

Крім того, фахівці УДЦР підготували 9 висновків для прийняття НКРЗІ рішень щодо видачі ліцензій на користування радіочастотним ресурсом України, оформили та видали користувачам 401 висновок щодо електромагнітної сумісності радіоелектронних засобів (РЕЗ) та випромінювальних пристроїв, 1569 дозволів на експлуатацію РЕЗ централізованого присвоєння та 930 дозволів – на РЕЗ децентралізованого присвоєння.

На мережах операторів зв’язку спеціалісти УДЦР провели вимірювання телекомунікаційних мереж загального користування та виявили на них 37532 порушення порядку маршрутизації міжнародного трафіку. З них лише 39 порушень припадає на мережі фіксованого зв‘язку, всі інші – на мережі мобільного зв‘язку.
Спеціалістами УДЦР складено 72 актів первинного технічного контролю при проведенні спільних із заявниками приймальних випробувань радіоелектронних засобів  та здійсненні вимірювань параметрів РЕЗ на місці експлуатації.

За зверненням суб’єктів господарювання УДЦР продовжує здійснювати роботу з внесення кодів ІМЕІ мобільних терміналів до узагальненої бази даних.

За період з 25 вересня по 1 жовтня  до бази даних внесено 10309 міжнародних ідентифікаторів.

Фахівцями підприємства проведено певний обсяг робіт з оцінки відповідності. Оформлено протоколами 60 випробувань продукції.

Прес-служба Українського державного центру радіочастот

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА