16:50 05.10.2017

Тендерний комітет УДЦР протокольно ухвалив рішення про відміну нових торгів із закупівлі послуги MNP

1 хв читати

Тендерний комітет УДЦР протокольно ухвалив рішення про відміну нових торгів із закупівлі послуги MNP

Про це в коментарі прес-службі державного підприємства заявив Голова Тендерного комітету УДЦР, виконавчий директор держпідприємства Вадим Гулько.

 Він повідомив, що в останній день подачі пропозицій для участі у нових торгах через систему Prozorro із закупівлі послуги 72230000-6 Послуги з розробки програмного забезпечення на замовлення (Проектування, розроблення та впровадження Автоматизованої системи «Централізована база даних перенесених номерів») лише одна компанія подала свою заявку на участь у торгах.

«Дуже прикро, що не зважаючи на попередню зацікавленість жодна з іноземних компаній не прийшла на тендер. Звісно, що офіційної причини такої пасивності ніхто не повідомляв, але дехто натякав на замалу суму, а дехто не наважився через незакінчені судові процеси по старому тендеру», –  повідомив Вадим Гулько.

Нагадаємо, що 17 вересня ц.р. система Prozorro автоматично присвоїла відкритим торгам із закупівлі послуги MNP статус: «ЗАКУПІВЛЯ НЕ ВІДБУЛАСЯ», оскільки до участі в них було подано менше двох тендерних пропозицій.

Враховуючи цей факт та у відповідності до ст.31 Закону України «Про публічні закупівлі» Тендерний комітет УДЦР протокольно ухвалив рішення про відміну нових торгів із закупівлі послуги MNP.

 

Прес-служба Українського державного центру радіочастот

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА