14:18 12.10.2017

У Києві проходить міжнародна виставка з видобутку корисних копалин – Mining World Ukraine 2017

2 хв читати

Міжнародна виставка обладнання, спеціальної техніки та технологій для видобутку корисних копалин Mining World Ukraine 2017 відбудеться з 11 по 13 жовтня на території виставкового центру "КиївЕкспоПлаза" (м. Київ, вул. Салютна, 2-Б). Кращі вітчизняні та світові виробники представлять найефективніші технології, сучасне обладнання та техніку для розвитку і модернізації гірничодобувної галузі. Захід відвідають провідні фахівці, керівники і власники найбільших підприємств, представники державного сектора гірничодобувної промисловості України та інших країн.
Mining World Ukraine  –  перша і єдина міжнародна площадка в нашій країні, яка дозволяє компаніям-учасникам заявити про свою продукцію цільової аудиторії практично з усього світу, залучити інвесторів і укласти вигідні контракти. Дебют виставки 2016 року у вітчизняному ринку отримав тільки позитивні відгуки, як в Україні, так і за її межами. Тільки в дебютний рік у виставці взяли участь 107 компаній з 15 держав. Великобританія, Німеччина, Канада, Китай, Ізраїль, Італія, Індія, Норвегія, Польща, Чехія, Фінляндія, Україна, Австралія, Білорусь, і ПАР - представили нововведення і досягнення своєї гірничодобувної промисловості. Відвідали захід +1825 фахівців індустрії, а загальна площа виставки склала більше 5000м?.
У 2017 році вже зареєструвалися понад 90 учасників з 11 країн. Крім того, організатори виставки підготували безкоштовний трансфер "Mining Bus" для фахівців галузі з регіонів України.
Міжнародна виставка MiningWorld Ukraine представить технології, обладнання та техніку для видобутку і збагачення всього, що тільки знаходиться в надрах.
Для зручності учасників і відвідувачів виставка розділена на тематичні розділи:
1) гірське машинобудування;
2) кар'єрна і спеціальна техніка;
3) бурова, прохідницька техніка, дробильно-сортувальне устаткування;
4) машини та обладнання для переміщення і транспортування корисних копалин;
5) насосне, компресорне обладнання і гідравліка;
6) обладнання і технології для пошуку, видобутку, збагачення, переробки корисних копалин; 7) системи автоматизації процесів;
8) комплектуючі, запчастини, матеріали, ГТВ, спецшини, масла, рідини;
9) обладнання і засоби для забезпечення безпеки гірничих робіт;
10) будівельні технології в гірничій справі.
У дні роботи виставки пройде насичена програма ділових зустрічей з відвідувачами, які цікавляться ресурсами мінерально-сировинної бази України та гірничодобувної галузі, а також ряд заходів ділової програми.
Виставка проходить за підтримки профільних державних міністерств, відомств і асоціацій України.
Організатор – ДП "Прем'єр Експо" (ITE GroupPlc).
Генеральний партнер - KAI (Krivbas AcademInvest).
За підтримки – Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, а також Державної служби геології та надр України.
Виставка відкрита з 11-13 жовтня з 10.00 до 18.00 Виставковий центр "Київ Експо Плаза" (Україна, м Київ, вул. Салютна, 2-Б, павільйон № 1).
Детальна інформація та реєстрація відвідувачів на офіційному сайті виставки.
Акредитація представників ЗМІ: +380939738616 - Олександр Казмиришин
e-mail: [email protected]

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА