15:23 12.10.2017

"Хмельницькгаз" визначив переможців Конкурсу малюнків та передав благодійну допомогу у зону АТО

2 хв читати

ПАТ "Хмельницькгаз" визначив та нагородив переможців Конкурсу дитячого малюнка "Безпечна Україна", приуроченого до Дня захисника України. Захід присвятили українським воїнам-захисникам, які перебувають на сході країни, серед яких також є працівники газорозподільної компанії. Разом з кращими малюнками, газовики передали військовим благодійну допомогу.

В цьому році до Дня захисника України ПАТ "Хмельницькгаз"  провело конкурс дитячого малюнка. Участь в ньому взяли понад 200 дітей віком від 6 до 14 років з усіх куточків Хмельниччини. Вони відобразили в своїх роботах теплі почуття до захисників, щоб підтримати своєю творчістю їх бойовий дух.

"Приємно, що школярі так активно долучились до нашого конкурсу та онлайн-голосування, адже всі найкращі малюнки разом із благодійною підтримкою від нашого колективу відправляться із волонтерами у зону АТО, - розповідає голова правління ПАТ "Хмельницькгаз" Михайло Юрченко. – За допомогою конкурсу нам вдалося привернути увагу споживачів до проблеми війни, щоб завжди пам’ятати про мужність та героїзм наших воїнів, які ціною власного життя бережуть мир та спокій в Україні".

Разом з дитячими малюнками до зони АТО були відправлені паливно-мастильні матеріали, інструменти, продукти харчування тощо. Колектив компанії вже вкотре долучається до благодійної допомоги, спрямованої на підтримку української армії.

За підсумками онлайн-голосування переможцями конкурсу стали учні Хмельницької ЗОШ №10 та двох шкіл Деражнянського району. Результати відбіркового етапу розміщені на офіційному сайті ПАТ "Хмельницькгаз" km.104.ua. Призери конкурсу отримали грошові винагороди, а ще десять кращих робіт були відзначені заохочувальними призами від ПАТ "Хмельницькгаз". 

 

  Довідка:

ПАТ "Хмельницькгаз" здійснює розподіл природного газу на території Хмельницької області (крім м. Шепетівки та Шепетівського району) усім категоріям споживачів. Щорічні обсяги транспортування складають близько 650 млн. м. куб. природного газу. ПАТ "Хмельницькгаз" забезпечує природним газом понад 400 тис. домоволодінь Хмельниччини. Загальний рівень газифікації області складає більше 80%, протяжність газових мереж – більш як 17 тис.км. Підприємство є одним з найбільших роботодавців та платників податків області, що надає гарантовані робочі місця 2 тисячам працівників, стабільно входить до п’ятірки найбільших та сумлінних платників податків Хмельниччини. До бюджетів усіх рівнів ПАТ "Хмельницькгаз" у 2016 році сплатив понад 95 млн.грн.

 

За додатковою інформацією звертатися до фахівця із зв’язків з громадськістю ПАТ "Хмельницькгаз" Лесі Андрейко

тел.: (0382) 71 04 48, м.т. (067) 679 13 94

e-mail: [email protected]

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА