17:05 28.11.2017

Електронні торги: все і навіть більше

2 хв читати

Кожен, що хоч раз мав справу з торгами, точно знає, що інформація в цій справі — найголовніше. А де можна знайти інформацію про найцікавіші аукціони? Звичайно, в інтернеті.

Товарна біржа — саме те місце, де можна зустріти дійсно вигідну пропозицію.

По суті товарна біржа являє собою цілодобовий аукціон, який постійно оновлюється і доповнюється. Однією з головних умов успішної і безпечної участі в торгах є їх надійність. Адже від достовірності й актуальності інформації залежать ваші шанси на успішну операцію.

Однак як відрізнити дійсно надійні електронні торги, в яких можна знайти вигідні пропозиції? На вас чекає «Центральна універсальна товарна біржа»! Це інтернет-ресурс, на якому зібрано величезну кількість лотів різного характеру, які будуть цікаві як приватним особам, так і цілим організаціям.

Чому саме «Центральна універсальна товарна біржа»?

Надійність ЦУТБ підтверджена десятками позитивних відгуків, зібраних за багаторічну історію її існування. Мета цього ресурсу — не просто збір інформації, а систематизація українського біржового товарного ринку, його розвиток в умовах вільної конкуренції, а також приведення торгів в повну відповідність із чинним законодавством України.

Для цього використовуються добре налагоджені зв'язки з організаціями, які регулярно беруть участь в торгах. Серед них: Фонд державного майна України, Міністерство юстиції України, Державна податкова адміністрація України та інші приватні і державні структури.

За чітку та безперебійну роботу біржі відповідає цілий штат професійних працівників з багаторічним досвідом організаційної роботи та проведення найрізноманітніших видів торгів.

Хто може брати участь?

Одним з головних переваг Центральної універсальної товарної біржі є доступність торгів. Будь-яка особа або організація може взяти участь в аукціоні. При цьому досить зареєструватися і вибрати найбільш цікаву пропозицію.

Що можна придбати?

Біржа охоплює цілий ряд популярних категорій товарів, серед яких:

  • нерухомість;
  • автомобільний транспорт;
  • електроніка та техніка;
  • меблі;
  • сільгосппродукція;
  • продаж корпоративних прав;
  • право вимоги.

Тут для кожного знайдеться цікава пропозиція, а результат аукціону задовольнить всі сторони, що укладають угоду.

Сьогодні «Центральна універсальна товарна біржа» є головним майданчиком проведення електронних торгів в Україні. Вона займає важливе місце на українському ринку біржових послуг. Це один з ключових учасників ринку з фінансової та правової точки зору.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА