16:05 06.12.2017

"Моршинська" отримала нагороду "Вибір року"

2 хв читати

За результатами міжнародного фестивалю-конкурсу "Вибір року" ТМ "Моршинська" отримала звання "Мінеральна природна столова вода року".

2 грудня у Києві були оголошені результати щорічного Міжнародного конкурсу "Вибір року 2017". ТМ "Моршинська" вкотре підтверджує звання улюбленої води українців – мільйони людей та авторитетне журі конкурсу віддають перевагу "Моршинській".

Ткачук, генеральний директор компанії IDS Borjomi Ukraine, прокоментував перемогу бренду: "Довіра українців для нас – найбільше визнання. Мінеральна вода "Моршинська" вже шістнадцятий раз отримує високу нагороду від споживачів завдяки своєму унікальному складу та природному походженню, і ми пишаємось, тим, що це наш продукт. Визнання українців для нас важливе ще й у контексті філософії бренду – підвищити культуру споживання якісної води та популяризувати здоровий спосіб життя".

В рамках цьогорічної ХVII церемонії нагородження переможців "Вибір року" були представлені номінації у 26 категоріях. Серед номінантів – як українські бренди, так і торгові марки зі світовими іменами.

Визначення переможців відбувається згідно з методикою, яку розробили ініціатори проекту – компанія Festivals International (США) та Європейський фонд соціальних досліджень. Методика включає комплексне маркетингове дослідження, експертну оцінку, висновки рекламної комісії щодо просування товару на ринку, оцінку високого журі та оргкомітету фестивалю. Головна мета проекту – оцінка якості і популярності товару та послуги серед споживачів та експертів.

Цьогоріч опитування проводили за 5 категоріями респондентів – населення, експерти, рекламісти, високе журі та оргкомітет. Серед населення у дослідженні взяли участь 1000 респондентів з різних регіонів країни.

"Вибір Року" є одним з найбільш авторитетних та популярних рейтингів в Україні – рівень довіри українців до результатів складає 42%, а знають про цей проект 61% респондентів.

Про IDS Borjomi Ukraine

Компанія IDS Borjomi Ukraine – провідний національний виробник, експерт із питань якості природних мінеральних вод завдяки продукції, яка видобувається в екологічно чистих регіонах України та є еталоном якості за найвищими міжнародними стандартами. Компанія входить до складу міжнародної компанії IDS Borjomi International.

Сьогодні IDS Borjomi Ukraine виробляє та пропонує споживачу збалансований портфель популярних мінеральних вод ("Миргородська", "Моршинська", "Моршинська Спортик", "Трускавецька", "Аляска"), а також є ексклюзивним імпортером легендарної грузинської мінеральної води "Боржомі" в Україні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА