14:48 11.12.2017

Музика, що об’єднала континенти. Програма JazzUA та Астор П'яццола у всеукраїнському турі. Прем’єра

2 хв читати

Вперше в Україні зірковий 16-річний скрипаль-віртуоз Ілля Бондаренко дає концерт з кращими музикантами Аргентини та України в програмі "JazzUA" та музика Аргентини. На особисте запрошення Мішель Обами Ілля виступив у Білому Домі, на Балі у принца Гаррі в Лондоні, в ООН та Карнегі Холі у Нью Йорку, а музику, яку він написав, високо оцінили Папа Римський Франциск та відомий дизайнер KENZO.

Всеукраїнський тур охопить міста України від Харкова до Львова (Харків/10.12; Київ/12.12; Чернігів/16.12; Дніпро/17.12; Львів/20.12). В рамках туру також пройде 4 доброчинних події в різних містах під загальним слоганом "Музика доступна кожному". Всі концерти тут.

Вперше в Україні прозвучить унікальна програма джазових аранжувань українських народних пісень з різних куточків нашої країни "JazzUA". Кожен зможе впізнати свої улюблені мелодії. Гості концертів почують перше аргентинське та перше українське танго, а також музику легендарного аргентинського композитора Астора П'яццоли. У турі Ілля Бондаренко (скрипка) та Наталія Лебедєва (рояль) зіграють з неймовірними аргентинськими музикантами - Флавіо Ромеро (контрабас) та Оскар Жюнта (барабани). Спеціальний гість - незрівнянна Олена Жукова, рояль (Україна).

Генеральний партнер туру – доктор Петро Лилик - лікар-новатор українського походження, засновник і директор унікального Інституту внутрішньо-судинної хірургії та інтервенційної радіології "ENERI" в Буенос-Айресі та Сан-Франциско. Він є Почесним консулом України в провінції Буенос-Айрес, головою "Української центральної репрезентації" в Аргентинській Республіці, яка об’єднує 500 тисяч українців.

Програма "JazzUA" була нещодавно презентована в Буенос-Айресі, а тепер прозвучить в Україні з нагоди 25 річниці встановлення дипломатичних відносин між Аргентинською Республікою та Україною та до 120-річчя української еміґрації в Аргентину.

До уваги журналістів:

Журналісти можуть відвідати саундчек та поспілкуватися з музикантами і особистим представником доктора Петра Лилика, який спеціально прилетів з Аргентини, перед концертом у Києві 12 грудня о 16:00 у приміщенні Caribbean Club (вулиця Симона Петлюри, 4). Акредитуватися на зустріч та концерт можна, написавши на e-mail [email protected] (просимо вказати ім’я, видання/канал, телефон).

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА