11:58 19.01.2018

На сайті Ощадбанку запрацював чат-бот

2 хв читати

Ощадбанк розширює канали комунікації з клієнтами. На сайті Ощадбанку запрацював чат-бот – онлайн-помічник.

Перш за все віртуальний помічник призначено для користувачів платіжних карток, адже 80% звернень до Контакт-центру стосуються саме обслуговування карток. Новий сервіс допоможе отримати відповіді щодо стану карткових рахунків, трансакцій, зміни лімітів, блокування карток та інших питань. Якщо клієнт хоче отримати консультацію щодо некарткових продуктів Ощадбанку, він може замовити зворотний дзвінок від консультанта Контакт-центру.

Онлайн-помічник розташовано у правому нижньому кутку сайта банку, а в мобільній версії – у правому верхньому. Для користування сервісом клієнт вводить свій контактний номер телефону і авторизується за допомогою одноразового пароля, отриманого в SMS-повідомленні на цей номер.

"Онлайн-помічник – ще один канал комунікації з клієнтами. Важливо, коли клієнт має вибір і обирає той варіант, який йому зручніше. Наприклад, іноді людині незручно розмовляти по телефону, але потрібно швидко вирішити питання щодо своєї картки. Тоді він може звернутись до Контакт-центру за допомогою чат-бота, – розповідає начальник Контакт-центру Ощадбанку Анна Старик. – Далі ми будемо наповнювати онлайн-помічник додатковими сервісами, в тому числі онлайн-чатом з консультантом Контакт-центру".

Нагадуємо, в березні 2017 року Контакт-центр Ощадбанку першим реалізував функцію попереднього визначення можливого звернення клієнта. Сервіс самообслуговування IVR Ощадбанку не лише звертається до клієнта на ім’я, а й визначає ймовірне питання, з яким він зателефонував до Контакт-центру. Більше 80% верифікованих клієнтів Ощадбанку користуються IVR без участі оператора.

Прес-служба Ощадбанку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА