09:40 28.03.2019

Генеральний консул Китаю в Одесі Сун Ліцюнь відвідав сонячну електростанцію Китайської національної групи корпорацій будівельних матеріалів (CNBM) в Миколаївській області

2 хв читати

26 березня 2019 Генеральний консул Китайської Народної Республіки в Одесі Сун Ліцюнь відвідав сонячну електростанцію Китайської національної групи корпорацій будівельних матеріалів (CNBM) в Миколаївській області в супроводі заступника генерального консула Чень Юйжон і заступника генерального директора дочірньої компанії СНБМ в Україні Тянь Вей.

Пан Сун Ліцюнь заслухав доповідь про експлуатацію та технічне обслуговування станції, здійснив огляд генеруючого обладнання з метою контролю робочого стану об'єкта і поспілкувався зі співробітниками.

Генеральний консул високо оцінив досягнення компанії CNBM у відновлюваній енергетиці України і зазначив, що торговельно-економічне співробітництво між двома країнами на території Одеської та Миколаївської областей досягло великих успіхів. Сун Ліцюнь відзначив той факт, що керівники обох областей приділяють велику увагу співпраці з Китаєм. Він висловив надію, що все більше і більше китайських підприємств будуть інвестувати і створювати нові підприємства в цих областях. За його словами Китай і Україна мають величезний потенціал співпраці в сфері відновлюваної енергетики.

Генеральний консул звернув увагу CNBM на забезпечення безпеки станції і особливо акцентував на необхідності вжиття всіх заходів для захисту своїх активів в цілому. Він підкреслив, що Генеральне консульство завжди готове надати підтримку і допомогу для підтримки стабільного розвитку китайських підприємств на територіях Одеської та Миколаївської областей.

В Україні CNBM веде активну діяльність з 2010 року, і володіє 10 сонячними електростанціями сумарною потужністю 267 МВт. Сонячна станція "Восход Солар", яку цього разу відвідав Генеральний консул, займає площу близько 107 гектарів, її виробнича потужність 53,4 МВт, що задовольняє побутові потреби в електриці приблизно 8000 домогосподарств.

Прес-служба ТОВ "Восход Солар"

Довідка:

CNBM є однією з найбільших державних корпорацій Китаю, входить в топ-500 найбільших компаній світу, займає 243 місце в рейтингу "Fortune Global 500" за 2018 рік. Група є №1 в світі із виробництва цементу, гіпсокартону та скловолокна. У бізнес групи входить також торгівля вугіллям, сталлю, продуктами лісу, будівельним обладнанням, верстатами, мінеральними продуктами тощо.

В Україні компанія володіє сонячними електростанціями сумарною потужністю 267 МВт в Одеській і Миколаївській областях. За результатами 2018 року, 10 СЕС в Україні виробили 310 млн кВт-год електроенергії, що дозволило забезпечити річне споживання електроенергії для більш ніж 70 тис. домогосподарств.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА