14:22 26.12.2019

Співробітники Київстар здали кров, щоб врятувати 32 маленьких пацієнтів Інституту ім. М. Амосова

3 хв читати

20 грудня у компанії Київстар пройшов День донора. 66 співробітників зібрали 32 літри  крові для допомоги маленьким пацієнтам із вадами серця, які лікуються в Інституті ім. М. Амосова

День донора відбувся за підтримки благодійного фонду Твоя опора, який є постійним партнером компанії Київстар в рамках ініціативи "Доторкнись до серця".

"Ми в Київстар вперше проводимо День донора і мене вразило, як багато у нас співробітників, які готові прийти на допомогу. Це дає надію, що в Київстар з’явиться нова традиція – а саме участь у донорстві, і ми й надалі будемо  підтримувати тих, хто потребує допомоги" – говорить Ганна Захараш, директор із корпоративних комунікацій Київстар.

Згідно даних ВОЗ, переливання крові хоча б раз в житті потребує кожна третя людина. Донорство не тільки рятує життя, але й здатне принести користь тому, хто зважився здати кров. Наприклад, покращує серцево-судинне здоров'я, знижує ризик розвитку серцевих нападів та інсультів, і також знижує ризик розвитку раку. В середньому для одного пацієнта інституту Амосова потрібно 1,2 – 4,8 літри крові, а щоденна потреба становить понад 12 літрів.

"Завдяки Київстар надію на порятунок життя отримають 32 пацієнти, в першу чергу - діти, екстрені пацієнти і соціально незахищені верстви населення. Культура донорства — це інструмент розвитку культури благодійності, це взаємодопомога та єднання всіх українців разом. Закликаємо всіх приєднуватись до донорського руху, адже кожна кроводача рятує життя пацієнта. Допомагайте один одному, не будьте байдужими!", - говорить Сергій Сіромаха, головний лікар Інституту ім. М. Амосова.

Кожен, хто хоче здати кров для пацієнтів інституту може звернутись за адресою: м.Київ, вул. Амосова 6, центр крові Інституту ім. М. Амосова, з 9.00 до 11.30.

Для допомоги діткам із вродженими вадами серця також можна зробити пожертву  на сайті БФ "Твоя опора", або відправити SMS із текстом "Живи" на короткий номер 88000. Вартість благодійного SMS 20 грн. Здійснити SMS-пожертву можуть абоненти передплаченого зв’язку Київстар.

Нагадаємо,19 грудня, у День Святого Миколая, SMS пожертви для соціальної ініціативі "Дитяча Надія" перетнули суму у 2 мільйони гривень. Усі кошти, залучені завдяки SMS-пожертвам абонентів, будуть направлені на забезпечення дитячих онкологічних та кардіологічних диспансерів сучасним обладнанням, медичними витратними матеріалами та інструментами.

Робимо добрі справи разом!

Довідка про компанію:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, що надає послуги зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних та фіксованих технологій, у тому числі зв’язку 3G та 4G для близько 26,4 млн абонентів. Акціонери Київстар – міжнародна Група VEON Ltd, офіс в Нідерландах. Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар понад 20 років працює в Україні і є найбільшим платником податків до бюджету на телеком ринку, одним з найкращих роботодавців та соціально відповідальною компанією.

Додаткова інформація: [email protected], www.kyivstar.ua.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА