10:26 11.09.2020

Андріївський узвіз запрошує на святкування Дня народження!

2 хв читати

Традиційно, на початку вересня вулиця-символ Києва, Андріївський узвіз, святкує свій День народження! Відповідно, 12 вересня запрошуємо киян та гостей міста долучитися до найяскравішого свята, адже воно вже стало обов'язковою частиною історії вулиці!

Мета заходу: популяризація культури та мистецтва України, підтримка діячів креативних індустрій.

Лише у нас найбільша сцена – 7 000 м²

Тут сміливо поєднаються в собі театральне та музичне мистецтво. Традиційною родзинкою свята стане вечірній виступ оркестру Київського академічного Театру оперети на балконі Андріївської церкви. Диригентка оркестру - народна артистка України Оксана Мадараш. Художній керівник театру, народний артист України Богдан Струтинський.

А також гостей привітає Київський академічний муніципальний духовий оркестр на чолі з генеральним директором В’ячеславом Івановичем Коробком. Запрошуємо всіх поринути у залаштунковий світ мистецтва та разом стати творцем свята!

Започаткувати проведення щорічного фестивалю, присвяченого святкуванню Дня народження Андріївського узвозу та перетворити найважливішу вулицю-символ Києва в дивовижний театр просто неба вирішили організатори, ГО "Андріївський узвіз".

Такий фестиваль проводиться вже втретє. Але цей рік особливий. Тому, організатори свята дотримуються всіх санітарних та протиепідемічних норм, щодо обмежень у зв’язку коронавірусом COVID-19. Ми довго вагалися щодо проведення свята, проте впевнені, що саме воно допоможе підтримати позитивний настрій людей, дати новий поштовх і натхнення для діячів культури та мистецтв. Особливо важливо, що цей захід стане емоційною підтримкою артистів, котрі не виходили на сцену вже пів року.

Вхід, як завжди, вільний!

До уваги ЗМІ: запрошуємо долучитися до заходу! З питань акредитації та медіа партнерства звертайтесь: Тетяна +38 067 500 73 86 або [email protected].

Святкуймо День народження улюбленого Андріївського узвозу разом!

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА