10:39 29.04.2021

"Хмельницькгаз" виконав 200 реконструкцій за заявами клієнтів

2 хв читати
"Хмельницькгаз" виконав 200 реконструкцій за заявами клієнтів

У першому кварталі 2021 року газорозподільна компанія провела реконструкцію для 200 подолян. Клієнти завертаються до АТ "Хмельницькгаз" щоб здійснити заміну газового обладнання, змінити структуру системи газопостачання. Минулоріч послугу реконструкції у 104 Клієнтських просторах замовили 900 клієнтів.

Реконструкція передбачає комплекс робіт зі зміни місця розташування газового обладнання: лічильника, котла, колонки, плити або їх заміни. А також, у разі необхідності – і реконструкцію самого газопроводу.

"Зауважу, що увесь комплекс робіт з реконструкції може виконувати лише газорозподільна компанія, оскільки це -  газонебезпечні  роботи, - інформує  директор з капітального будівництва АТ "Хмельницькгаз" Валерій Лужанінов.  -  Крім того, на відміну від інших компаній, тільки АТ "Хмельницькгаз" відповідно до чинного законодавства, може здійснити припинення газопостачання та пуск газу. Ми реалізуємо увесь комплекс робіт: від виготовлення проекту до приймання в експлуатацію та пуску газу на об’єкт, що зручно, а також значно економить кошти та час клієнта".

Аби провести реконструкцію системи газопостачання, клієнту необхідно звернутися до 104.ua Клієнтського простору за місцем проживання. Написати заяву у свого  персонального менеджера і надати необхідний пакет документів. Персональний менеджер буде супроводжувати клієнта під час виконання робіт, а також  допоможе підібрати енергоефективне обладнання необхідної потужності.  Клієнт має можливість на місці придбати газове обладнання, зокрема сучасний сигналізатор газу та смарт-модем для автоматичного зняття даних лічильника.

Споживачі природного газу мають здійснювати заміну газового обладнання виключно за допомогою ліцензованих фахівців, адже самовільне втручання у систему газопостачання заборонено законом та загрожує здоров’ю та життю не лише власника, а й оточуючих.

 

Довідка

АТ "Хмельницькгаз" - газорозподільна компанія, яка здійснює свою діяльність на території Хмельницької області (окрім м.Шепетівки та Шепетівського району) у співпраці з брендом РГК. Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній у яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис.км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА