16:01 28.07.2021

"Хмельницькгаз": за перше півріччя ліквідовано 7 тисяч випадків витоків газу

2 хв читати
"Хмельницькгаз": за перше півріччя ліквідовано 7 тисяч випадків витоків газу

З початку року аварійні бригади "Хмельницькгазу" 9,5 тисяч разів виїжджали за викликами клієнтів. З них, 80%  - скарги на виявлення характерного запаху та витоків газу на внутрішніх мережах. Основна причина таких аварійних ситуацій  – відсутність регулярного технічного обслуговування. Відповідно до чинного законодавства, відповідальність за внутрішні мережі та їх технічне обслуговування, стан газового обладнання у приватних будинках і квартирах  - несуть їх власники  та балансоутримувачі.

"Лише здійснення регулярного технічного обслуговування внутрішніх мереж убезпечить споживачів від аварійних ситуацій, - наголосив технічний директор АТ "Хмельницькгаз" Дмитро Дідич. – Наші фахівці, здійснюючи огляд мереж, завчасно виявляють  витоки газу на різьбових з′єднаннях і на відключаючих пристроях. За необхідності, клієнт може провести ремонт чи заміну застарілого обладнання".

Технічне обслуговування проводиться відповідно до Правил безпеки систем газопостачання України, а також інструкцій та паспортів заводів-виробників газового обладнання.

Проводити технічне обслуговування має право обрана власником чи балансоутримувачем компанія, що має всі необхідні дозволи на виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатацію машин та механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

АТ "Хмельницькгаз" має відповідну матеріально-технічну базу та персонал, пропонує свої послуги з проведення технічного обслуговування газових мереж.

Клієнти можуть подбати про безпеку своєї домівки, звернувшись до 104.ua Клієнтського простору за місцем проживання та заключити договір на технічне обслуговування. Отримати консультацію можна за телефонами  контакт-центру (067)  01 14 104, (0382) 742 104.

 

 Довідка:

АТ "Хмельницькгаз" - газорозподільна компанія, яка здійснює свою діяльність на території Хмельницької області (окрім м. Шепетівки та Шепетівського району) у співпраці з брендом РГК. Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній у яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис.км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА