11:36 13.12.2022

Намагаємось надати можливість підприємствам працювати якомога більше - ПАТ "Черкасиобленерго"

2 хв читати

Живлення промисловості регіону є одним з пріоритетів розподілу електроенергії на Черкащині в умовах обмеження споживання, що триває по всій країні внаслідок ворожих ракетних атак агресора на енергетичну інфраструктуру. Про це в коментарі Delo.ua заявив Голова Правління ПАТ "Черкасиобленерго" Олег Самчук.

Починаючи з 23 листопада дефіцит електроенергії у регіоні складав від 30% до 50% в залежності від дня, хоча пропорції обмежень однакові для усіх областей, а ліміти встановлюються відповідно до даних про споживання, що подаються ОСР, повідомив в коментарі Delo.ua Голова Правління ПАТ "Черкасиобленерго" Олег Самчук. За його словами Укренерго кожну добу видає обмеження регіонам, відповідно до прогнозу потужностей генерації на наступну добу. Розмір обмеження пропорційний до споживання, і ця пропорція для всіх регіонів України однакова. Далі Оператор системи розподілу (ОСР) за узгодженням з обласною військовою адміністрацією розподіляють ці обмеження.

"В пріоритеті – населення, критична інфраструктура та економіка - підприємства, що виробляють  важливу для країни та ЗСУ продукцію та платять податки. На Черкащині, зокрема, це і харчова промисловість, і приладобудування, і легка промисловість. І ми намагаємось надати можливість підприємствам  працювати якомога більше: хто має змогу – працюють в нічний час, хто ні -  вдень з наймінімальнішими обмеженнями”, - завив Самчук.

“Черкасиобленерго” розробило власну модель графіків відключень електроенергії для населення. Вона, відповідно до обсягу обмеження споживання електроенергії включає зелений(2 години без світла, 4 години зі світлом), жовті(3 години без світла, 3 години зі світлом), червоні(4 години без світла, 2 години зі світлом), а також спеціальні сірі графіки аварійних відключень, коли черг відключення не передбачається, і електроенергія вимикається без попереджень, повідомив Самчук.

Сама складна ситуація з обсягами електроенергії на Черкащині.   в Умані, бо заживлена з різних джерел, і ситуація там сама складна Проте там ми балансуємо споживання за нашою моделлю, яку я описував”, - зазначає Самчук

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

LOBBY CLUB допоможе Стус.Центру створити мультимедійну експозицію та англомовну версію сайту

Фільм "THE CHOICE" виробництва KALYNA FILM, який здобув перемогу на Міжнародному жіночому кінофестивалі в Торонто, стає резонансною подією у світі

Безоплатна юридична допомога для ВПО: перелік ініціатив та організацій

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 10 – 12 травня

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

Рішення BIMEX Ukraine для захисту кіберпериметру установ та організацій МОЗ України

Зелений квітень: місяць важливих екоініціатив у торговельних комплексах Arricano

У Києві відбувся показ колекції, присвячений 5-річчю бренду YS Couture by Yanis Stepanenko

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА