15:01 26.12.2022

Знижка для українців на лікування раку в одній з найкращих турецьких клінік Anadolu

2 хв читати

Спеціально для усіх громадян України турецький онкологічний центр Anadolu запровадив 15-відсоткову знижку на лікування онкології. Про умови лікування у турецькій клініці та як з нею зв'язатися – читайте далі у матеріалі.

Про онкологічну клініку Anadolu

Anadolu (Анадолу) – це провідний американський медичний центр у Туреччині, який націлений на лікування онкологічних захворювань. Клініка об'єднала найкращих фахівців, сучасні технології та новітню апаратуру, щоб надавати якісні послуги пацієнтам. Anadolu має такі акредитації:

  • JCII (Об'єднана міжнародна комісія);
  • ESMO (Європейське товариство медичної онкології);
  • сертифікат OECI (Організація європейських онкологічних інститутів) та золотий сертифікат за пацієнтоорієнтований підхід Planeetree.

Анадолу – багатопрофільний центр, який, окрім онкології, працює також за іншими напрямками. Клініка має поліклініку та стаціонар, розрахований на 200 ліжко-місць, але приймати може більше пацієнтів. На території клініки є готель, аптека, магазин. Також є власний міжнародний відділ із понад 130 координаторами та перекладачами, які турбуються про пацієнтів з-за кордону.

Наявність апаратури та фахівців допомагає проводити лікування за сучасними міжнародними стандартами. А Центр трансплантації кісткового мозку у дорослих взагалі є одним із трьох найбільших центрів у Європі.

Лікарі клініки Anadolu уважно стежать за технологічними та науковими розробками, щоб запропонувати пацієнтам найсучасніші варіанти лікування:

  1. Cyberknife.
  2. Da Vinci.
  3. PET-CT.
  4. Varian Edge.
  5. Radixact.
  6. Лікування радіоактивними Лютецієм та Актинієм.
  7. Гібридна операційна для нейрохірургічних операцій

Окрім ефективного лікування, також є важливою рання діагностика. Для цього пропонується методика CTC, яка дозволяє проводити діагностування онкології на ранніх стадіях.

Завдяки високим стандартам та професійності лікарів Anadolu посідає друге місце у рейтингу найкращих госпіталів світу для іноземних пацієнтів за версією MTQUA.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА