15:21 16.01.2023

Amic Energy передала антидронову рушницю батальйону ЗСУ

2 хв читати

Австрійська мережа АЗС AMIC Energy передала 242-му батальйону Збройних Сил України антидронову рушницю "ANTIDRON KVSG - 6+".

Сьогодні, коли агресор продовжує тероризувати українські міста та енергетичну інфраструктуру іранськими дронами, нашим відважним захисникам та захисницям як ніколи потрібні потужні засоби боротьби проти безпілотників-камікадзе.

Завдяки цьому сучасному "гаджету" воїни зможуть ефективно перетворювати ворожі дрони на нікчемний металобрухт.

Для AMIC Energy це велика честь допомагати 242 батальйону захищати рідну землю, адже у складі батальйону служать співробітники компанії.

Довідково:

AMIC Energy — австрійська компанія, що є власником мережі з 470 автозаправних станцій мобільного та роздрібного обслуговування в Австрії, Латвії, Литві, Польщі та Україні зі штаб-квартирою у Відні. Станом на 2020 рік, AMIC Energy — п'ята за обсягами реалізації мережа в Україні, що займає 6,7% українського паливного роздрібного ринку.

З 24 лютого 2022 року, після повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну, підприємство АМІК Україна не припиняє допомагати підрозділам ЗСУ, СБУ, Нацполіції України, Прикордонної служби України, Територіальної оборони, ДСНС, Військовим адміністраціям та територіальним громадам різних областей безкоштовно, передавши вже понад 250 000 літрів палива.

У вересні 2022 року підприємство АМІК Україна підписало благодійну угоду з 242 Окремим Батальйоном Територіальної Оборони ЗСУ, де служать співробітники компанії, для постачання військового спорядження та інших необхідних речей, і продовжує регулярно надавати допомогу іншим військовим підрозділам, реагуючи на їхні нагальні потреби.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА