17:00 08.05.2023

Волинська обласна організація ТЧХУ завжди готова прийти на допомогу людям

2 хв читати
Волинська обласна організація ТЧХУ завжди готова прийти на допомогу людям

Волинська обласна організація ТЧХУ завжди готова прийти на допомогу людям

Волинська обласна організація Товариства Червоного Хреста України (ТЧХУ) є надійною опорою для різних верств населення, куди люди завжди можуть звернутися по допомогу.

Сьогодні Волинська ГО ТЧХУ - це 17 місцевих організацій, 52 співробітники, 182 волонтери та 421 член Товариства Червоного Хреста України.

Волинська ГО ТЧХУ реалізовує на всій території області низку програм, що фінансуються за рахунок публічних пожертв і домовленостей про співпрацю.

Серед програм - проєкти "Догляд удома та підтримка людей похилого віку, осіб з інвалідністю та членів їхніх родин", "Мобільні медичні бригади ТЧХУ", що фінансуються німецьким Червоним Хрестом, "Психосоціальна підтримка", BraVo - розвиток організацій та волонтерства.

Волинська обласна організацій ТЧХУ надає гуманітарну допомогу вимушеним переселенцям у вигляді продуктових, гігієнічних наборів, ліків, одягу, предметів побуту.

Організація також навчає населення навичок надання першої допомоги згідно з сертифікованими 6-, 12-годинними навчальними програмами.

У переліку послуг - забезпечення медико-соціального супроводу пацієнтів із діагнозом туберкульоз (щоденне контрольоване лікування та надання комплексної психосоціальної підтримки пацієнтам із чутливим і хіміорезистентним туберкульозом).

Загони швидкого реагування ВО ТЧХУ завжди готові надати гуманітарну допомогу в разі катастроф.

ТЧХУ також відшкодовує витрати з оплати комунальних послуг тим, хто прихистив вимушених переселенців.

Служба розшуку Волинської облорганізації ТЧХУ готує документи на розшук зниклих родичів для передання в національний комітет Товариства Червоного Хреста України.

8 травня - Міжнародний день Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Організатором і співзасновником Міжнародного руху Червоного Хреста був швейцарський громадський діяч Жан Анрі Дюнан. Від заснування 1863 року Червоний Хрест виріс у потужний глобальний рух із безліччю організацій міжнародного, національного, регіонального та місцевого масштабу.

Товариству Червоного Хреста України цього року виповнилося 105 років. Пам'ятаймо про вічні істини, закладені в основу червонохресного руху: потреба в милосерді, гуманізмі та допомозі одне одному. Ми поруч.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА