12:47 06.02.2024

Найбільша дистанційна школа України запроваджує благодійну програму для дітей за кордоном

2 хв читати

Дистанційна школа «Оптіма» запускає чергову благодійну програму «Український шлях». Вона повністю безоплатна та призначена для дітей, які втратили можливість навчатися у своїх звичних школах. Ця ініціатива не просто відновлює навчальний процес, але й підтримує зв'язок учнів 1-11 класів із рідною культурою та історією.

У часи, коли світ змінюється на очах, а війна залишає відбиток на життях мільйонів, освіта стає не тільки важливим, але й критично необхідним аспектом для забезпечення майбутнього. Перша та найбільша дистанційна школа України «Оптіма» відповідає на ці виклики, запускаючи благодійну програму «Український шлях». Ця ініціатива спрямована на надання освіти дітям українських біженців, які через війну опинилися далеко від рідних домівок.

«Оптіма» – перша й найбільша дистанційна школа України. Зараз  тут навчається понад 20 000 дітей.

«Український шлях» – не перша благодійна ініціатива школи. 

За особистою ініціативою генеральної директорки Марії Мілецької з початком повномасштабного вторгнення «Оптіма» відкрила вільний доступ до навчальних матеріалів для всіх українських школярів. Вони змогли вчасно закінчити рік і отримати українські документи про освіту. Тоді в «Оптімі» безоплатно навчалися понад 100 000 дітей.

Школа постійно реалізує благодійні проєкти: стипендії на навчання, безоплатні доступи до освітніх матеріалів «Оптіми» тощо. У партнерстві з Міносвіти реалізується проєкт змішаного навчання. Залучені школи з усієї України.

Програма «Український шлях» пропонує безоплатне навчання з історії України та української літератури для учнів 5-11 класів, ЯДС та читання для учнів 1-4 класів. Це надзвичайно важливо для збереження культурної ідентичності та зв’язку з рідною країною в такий непростий час. Уроки містять авторські матеріали, розроблені спеціально для дистанційного навчання. У них – цікаві інтерактивні завдання, відеоматеріали, ігри та інфографіка.

Ця програма не лише підтримує освітній процес, але й надає психологічну підтримку дітям, які переживають травми війни та еміграції. Забезпечуючи доступ до якісної освіти з будь-якої точки світу, «Оптіма» демонструє приклад соціально відповідального бізнесу, який відіграє ключову роль у підтримці української громади в ці складні часи.

Як долучитися до програми?

Батьки, які бажають зареєструвати своїх дітей, можуть подати заявку через офіційний сайт https://optima.school/formi-navcanna/ukrainian-way або зателефонувати: +380 (67) 333-91-87, +380 (99) 333-91-87. Прочитати більше про школу та отримати консультацію через кнопку «Запитати у менеджера» можна також у чатботі https://t.me/optima_help_bot.

З ініціативою «Український шлях» школа «Оптіма» не тільки відчиняє двері до освіти для дітей-біженців, але й зберігає світло української культури та історії для майбутніх поколінь, демонструючи силу та стійкість українського народу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА