11:17 30.12.2020

Автор ОТТО ВАТЕРЛАНДЕР

Дешевший газ від державної компанії? Це ваш вибір вже сьогодні!

3 хв читати
Дешевший газ від державної компанії? Це ваш вибір вже сьогодні!

Отто Ватерландер, Головний виконавчий директор - виконавчий директор з трансформації Групи Нафтогаз

 

Скільки ви особисто платите за газ цього сезону? Це питання, як не дивно, заставляє задуматися багатьох людей. Хто читав новини на вихідних, скаже "Нафтогаз підвищив ціну до 7,22 грн".

І в більшості випадків це буде помилковою відповіддю. Роздрібна компанія "Нафтогазу" продає паливо лише 4% домогосподарств України. Близько 70% ринку отримують газ від однієї великої  групи, середня ціна газу в якої майже на 40% вища: 9,9 грн (але ви, мабуть, цього не побачите в новинах).

Як так сталося, що багато людей не знають своєї ціни? Причина проста: недостатня обізнаність про новий ринок та конкуренцію на газовому ринку. Сьогодні існує безліч різних постачальників з різними цінами, і кожен споживач має вибір.

50 різних постачальників, кожен має свою, унікальну ціну для cвоїх споживачів. Ми просто ще не звикли до цього. Що ми можемо сказати точно: Ви можете платити менше! І це можливість, яка з’явилася лише після повної лібералізації ринку, з 1 серпня 2020 року.

Як і кожен громадянин ЄС, українці зараз виграють від ринкових цін. Наприклад, ціни 2020 року нижчі, ніж ціни 2019-го. А усі клієнти газопостачальної компанії "Нафтогаз" виграють від того, що їхня ціна нижча від інших. Бо найбільші конкуренти на ринку вирішили тримати ціни на рівні 2019 року та збільшити власний прибуток.

Нафтогаз роками працює пліч-о-пліч з Урядом України для встановленням ринкових правил та для створення справжніх умов для конкуренції. Тепер у нас це є.

Це конкуренція за ваші гроші, ваші ресурси. Саме вона змушує компанії знижувати свої прибутки, запроваджувати інновації та ефективність. Нічого з цього не існувало раніше, коли ціна була фіксованою.

"Нафтогаз" зараз прагне, щоб клієнти відчували переваги здорової конкуренції. І саме тому ми обіцяємо тримати наші ціни на рівні найнижчих на ринку.

Ми повністю усвідомлюємо, що компанії, які раніше були монополістами, за одну ніч не перетворюються на інноваційні, орієнтовані на клієнтів. Їм потрібен поштовх з боку ринку. Від своїх конкурентів та споживачів.

"Нафтогаз" вирішив побудувати стійкий роздрібний бізнес, створивши рітейлера, який пропонує найкращі умови на ринку. Наша газопостачальна компанія сучасна, інноваційна, не прив’язана до минулого, працює без офісів – через банки та он-лайн. Саме тому наші операційні видатки менші.  І саме тому ми можемо запропонувати найнижчі ціни на ринку.

Ось з’явилась різниця в ціні. Наша ціна краща, ніж в колишнього монополіста - мережі регіональних газзбутів у більшості регіонів. І ви можете довіряти Нафтогазу. Ми працюємо давно і працюватимемо ще довго, з нами безпечно. І в нас найвигідніші умови на ринку.

Як "Нафтогаз", так і газзбути купують газ за однаковою ціною. Різниця лише в націнці. Старі звички важко вмирають

Отже, ключове питання для кожного: як платити менше? Скористайтеся ринковою владою, яку дав вам в руки уряд. Вибір тепер за вами. Перейдіть до Нафтогазу, щоб отримати найкращу ціну на ринку. Сьогодні і в майбутньому.

І будь ласка, переконайтесь, що ви знаєте свою власну ціну. Бо якщо ви і далі платите більше – то тепер це ваш вибір!

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ІРИНА МУДРА

Наполегливість дає результат: рішення про конфіскацію активів рф наближається

АНТОН БОЛДИРЄВ

Інструменти для інвестування: Світові тренди та вибір українців

АНДРІЙ СТАСЕВСЬКИЙ

Моторні біопалива: чи здатна Україна до промислово-аграрного прориву

КОСТЯНТИН БОНДАРЄВ

Вибори до Європарламенту: збільшення ваги євроскептиків, але не критично

ЛЮДМИЛА КРІПКА

Якісний цемент для відбудови України

СЕРГІЙ СИЛІН

Мікрогенерація - шлях до автономності родин. Наявні можливості в Україні - до 10 ГВт на місяць

БОГДАН ДОВЖЕНКО ГРИГОРІЙ КУКУРУЗА

Чорна труба на 100 мільярдів за рік

ІРИНА ОЗИМОК

Як містам не програти боротьбу за молодь

ОЛЬГА ОНІЩУК

Які методи майнової агресії використовує росія для захоплення власності українців на ТОТ?

ДАНИЛО ГЕТМАНЦЕВ

Півроку керованого гнучкого курсу  - перші підсумки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА