11:46 10.12.2018

Аеропорт "Бориспіль" працює у штатному режимі

1 хв читати
Аеропорт "Бориспіль" працює у штатному режимі

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" успішно вирішив ситуацію із жорсткою посадкою літака компанії "Бєлавіа" 9 грудня і працює в штатному режимі, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі аеропорту з посиланням на генерального директора аеропорту Павла Рябікіна.

"При вирулюванні літак компанії "Бєлавіа" збив ліхтарі. Ми на деякий час закривали смугу для того, щоб очистити її. Літак самостійно дійшов до місця стоянки. Робота аеропорту протягом дня була додатково ускладнена погодними умовами (туман). Аеропорт працював у режимі обмеженої видимості. Як наслідок, за вчорашній вечір за рішенням авіакомпаній 11 рейсів були перенаправлені до інших аеропортів", - зазначив П. Рябікін.

Наразі аеропорт працює у штатному режимі, деталі з'ясовує комісія з розслідування авіаційної події.

Як наголосили у прес-службі, сама подія не сильно вплинула на роботу аеропорту на відміну від туману, за якого авіакомпанії самі приймають рішення щодо посадки за місцем прибуття або ж зміни аеропорту.

Як повідомлялося, увечері 9 грудня літак авіакомпанії "Бєлавіа" здійснив жорстку посадку в аеропорту "Бориспіль" і викотився за межі злітно-посадочної смуги, через що сталася НП, літаки масово перенаправляли до інших аеропортів.

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" у неділю попередив про можливі зміни часу вильотів і прибуття в зв'язку зі складними погодними умовами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА