07:11 23.05.2024

Передпродаж квитків на фільм "Дедпул і Росомаха" побив рекорд

2 хв читати
Передпродаж квитків на фільм "Дедпул і Росомаха" побив рекорд

Попередній продаж квитків на фільм "Дедпул і Росомаха" в перший день демонструє рекорд, заявив головний виконавчий директор мережі кінотеатрів AMC Entertainment Holdings Inc. Адам Арон.

"Багато примітних фільмів побачать світ у травні, червні та липні. Зокрема, "Дедпул і Росомаха" з Раяном Рейнольдсом і Х'ю Джекманом у головних ролях", - написав він у середу в соцмережі X.

Прем'єра картини запланована на 25 липня.

"Близько 200 тис. кіноманів вже купили квитки в AMC. Це більше продажу квитків першого дня в AMC, ніж на будь-який інший фільм з рейтингом R (для людей старше 17 років - ІФ-У)", - повідомив Арон.

Негативний вплив на фінансові показники AMC на початку цього року справив страйк у Голлівуді, але голова компанії сподівається на відновлення касових зборів. За його словами, перелік фільмів, які вийдуть на екрани пізніше у 2024 році, у 2025 році та у першому півріччі 2026 року, є багатообіцяючим.

Гендиректор заявив, що касові збори у другому кварталі перевищать показник за січень-березень, але все одно будуть "значно нижчими" суми, отриманої роком раніше, оскільки другий квартал був "найбільш сильним кварталом за весь 2023 рік".

Тим не менше, він очікує, що літні касові збори будуть "більш сильними, здоровими і зростатимуть", чому сприятиме вихід фільмів "Дедпул і Росомаха", а також четвертої частини мультфільму "Гидкий я" та сиквела фільму "Смерч".

AMC Entertainment є найбільшою у світі мережею кінотеатрів із більш ніж 10 тис. екранів на 900 майданчиках у всьому світі.

Котирування акцій компанії знижуються на 2,6% під час торгів у середу. Ринкова вартість AMC Entertainment із початку поточного року впала на 26% (до $1,37 млрд), тоді як фондовий індекс S&P 500 зріс на 11,5%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський обговорив із президентом Кенії створення хабів для українського зерна в портах Африки

Активність окупантів на Времівському напрямку зросла втричі, а на Покровському ворог втратив понад 200 осіб

Зеленський обговорив "Формулу миру" із президентом Аргентини

Троє загиблих і п'ятеро поранених у результаті обстрілу окупантами села у Волноваському районі Донецької області касетними боєприпасами в день Саміту миру

Україна починає шлях до миру з позиції сили - президент Фінляндії

Президент Гани: Українська формула миру є ключовою рамкою для досягнення тривалого миру

Глава МЗС Саудівської Аравії: Серйозні переговори на шляху до миру потребуватимуть важких компромісів

Територіальні поступки України не принесуть мир - Каллас

Будь-який майбутній діалог із РФ має базуватися на міжнародному праві та статуті ООН, і саме Україна має вирішити, коли він стане можливим, - голова Європарламенту

Дуда: Україна має повне право захищати свій суверенітет у будь-який спосіб, який співвідноситься з міжнародним правом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА