23:50 13.01.2013

"АероСвiт" продовжить використовувати лiтаки "Днiпроавiа" на своїх рейсах

2 хв читати

Авiакомпанiя "АероСвiт" (Київ) продовжить використовувати лiтаки авiакомпанiї "Днiпроавiа" (Днiпропетровськ) на своїх рейсах згiдно з договорами про надання транспортних послуг, вiдкликання лiтакiв не вiдбувалося, повiдомили агентству "Iнтерфакс-Україна" у прес-службi "АероСвiту".

"Спiльної власностi з цiєю компанiєю у нас немає, а власних рейсiв "Днiпроавiа" не виконує - продаж здiйснювався тiльки на код-шерiнговi рейси", - сказав спiврозмовник агентства.

Як повiдомлялося авiакомпанiя "Днiпроавiа" припинила оперування рейсами.

"У зв'язку з припиненням оперування рейсами, "Днiпроавiа" iз 8 сiчня 2013 р. закриває продаж авiаквиткiв на власному сайтi. З усiх питань ви можете звертатися до нашого контактного центру", - йдеться в повiдомленнi на веб-сайтi авiаперевiзника.

"Днiпроавiа" за пiдсумками 2011 року збiльшила чистий збиток на 42% порiвняно з 2010 роком - до 373,82 млн грн, її чистий дохiд у 2011 роцi скоротився на 12,8% - до 948,98 млн грн.

ТОВ "Галтера" (Днiпропетровськ) належить 94,572% акцiї "Днiпроавiа".

"Днiпроавiа" входить до альянсу "Українська авiацiйна група", разом з авiакомпанiями "АероСвiт" i "Донбасаеро" (Донецьк), пiдконтрольного українськiй групi "Приват" (Днiпропетровськ).

"АероСвiт" засновано в 1994 роцi. Базується в мiжнародному аеропорту "Бориспiль" (Київ). До кризи, що розпочалася наприкiнцi 2012 року, авiакомпанiя обслуговувала 80 мiжнародних маршрутiв до 34 країн, зокрема сiм трансконтинентальних безпосадкових повiтряних лiнiй. Вона оперувала флотом у складi 28 повiтряних суден виробництва компанiї Boeing, зокрема мала вiсiм далекомагiстральних Boeing 767 i 20 середньомагiстральних Boeing 737, а також використовувала лiтаки перевiзникiв-партнерiв Airbus 320/321, Embraer 145, Embraer 190 i ATR-72.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА