14:31 17.05.2013

Звинувачення екс-прем'єра Масола на адресу Ющенка безпідставні - Ванникова

2 хв читати

Радник третього президента України (2005-2010 рр.) Віктора Ющенка Ірина Ванникова називає необґрунтованими твердження про причетність В.Ющенка до вбивства екс-голови НБУ Вадима Гетьмана.

Заява І.Ванникової у відповідь на уривки інтерв'ю В.Масола, які не опублікувало видання "Країна", оприлюднені у Facebook журналісткою Аліною Стрижак, розміщено на сайті "Нашої України" у п'ятницю.

"На щастя, сама редакція журналу "Країна" не ризикнула надати свої шпальти для спекулятивних версій колишнього урядовця стосовно загибелі відомих українських політиків та банкірів. Причиною цього, вочевидь, є їхня повна бездоказовість. Єдиною пересторогою від звернення до суду з приводу цих образливих тверджень є лише повага до віку пана Масола", - зазначила І.Ванникова.

"(...) Мушу зауважити, що Віктор Ющенко підтримує надзвичайно теплі стосунки з родиною загиблого Вадима Гетьмана. Віктор Ющенко завжди вважав Вадима Гетьмана своїм наставником, великим другом, і глибоко шкодує з приводу його втрати", - наголосила І.Ванникова.

Як повідомлялося, В.Масол вважає, що до смерті екс-голови Нацбанку В.Гетьмана в 1998 році причетний В.Ющенко. "Прибрали ж Кушнарьова. Якби не прибрали, він був би президентом. Кірпу вбили. Кравченка. Гетьмана. Вадим, до речі, моїм сусідом у Кончі був. Убив його Ющенко", - процитувала В.Масола журналістка А.Стрижак.

А.Стрижак підтвердила агентству "Інтерфакс-Україна" справжність інтерв'ю, зазначивши, що має запис.

В.Масол обіймав посаду прем'єр-міністра України з 16 червня 1994 р. по 6 березня 1995 Він також був головою Ради міністрів Української РСР у 1987-1990 рр.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

У Торецьку в результаті скинутих ворогом трьох авіабомб загинули двоє людей і троє дістали поранення - голова ОВА

Міноборони України не планує розсилати повістки через застосунок "Резерв+"

У Запоріжжі вирішили скасувати безкоштовний проїзд у міському електротранспорті

ВАКС обрав Смирнову запобіжний захід у вигляді застави 10 млн грн

"Укренерго" не встановила ліміти енергоспоживання на середу

Зеленський розповів про домовленості з Іспанією щодо посилення ППО

Чиновників Запорізької міськради, які фігурують у кримінальному провадженні про незаконне виділення землі, відсторонено від роботи

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА