19:35 06.08.2013

Рішення Лозаннського суду не вплине на гравців "Металіста" - Маркевич

2 хв читати

Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич зазначає, що рішення Спортивного арбітражного суду Лозанни не вплине на гравців його команди в матчі у відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти грецького "ПАОКа".

"Намагаємося не звертати на це увагу. Віце-президент був на базі, спілкувався з футболістами, пояснив ситуацію. Рішення Лозанни ніяк не вплине на команду", - сказав він на передматчевій прес-конференції у вівторок у Харкові, повідомляє прес-служба клубу.

М.Маркевич наголосив, що гравці "Металіста" - професіонали, і вони самі розуміють, що необхідно виходити на футбольне поле і грати.

Як повідомлялося, 2 серпня Спортивний арбітражний суд у Лозанні (CAS) ухвалив рішення позбавити ФК "Металіст" бронзових нагород сезону 2007/2008 років за підсумками розгляду справи про договірний матч "Металіст" - "Карпати". Водночас із "Металіста" та "Карпат" не зніматимуть по 9 очок у сезоні 2011/2012 рр., отже, турнірна таблиця того чемпіонату залишається без змін.

5 серпня стало відомо, що УЄФА вивчить рішення Спортивного арбітражного суду Лозанни у справі про договірний матч між "Металістом" і "Карпатами" 2008 року й розгляне можливість допуску харківського клубу до участі в Лізі чемпіонів сезону 2013-2014 років.

30 липня "Металіст" упевнено дебютував у Лізі чемпіонів УЄФА, обігравши в першому матчі третього кваліфікаційного раунду грецький "ПАОК" на його полі з рахунком 2:0. Матч у відповідь між "Металістом" та "ПАОКом" відбудеться 7 серпня в Харкові. Переможець дуелі отримує право зіграти в раунді плей-оф, який дає путівку в основний турнір Ліги чемпіонів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сили оборони України не підривали міст через канал Сіверський Донець-Донбас

Армія РФ завдала авіаудару по Костянтинівці, поранено чотирьох людей

Зеленський вручив нагороди воїнам-піхотинцям

Унаслідок обстрілу дронами-камікадзе в Нікополі пошкоджена лінія електропередач, люди не постраждали - Дніпропетровська ОВА

Україна вже отримала партію ракет для ЗРК Patriot - Міноборони Іспанії

МЗС Франції спростувало інформацію про те, що в Україну було відправлено французькі війська

Польща продовжить абонплату за надані термінали Starlink - віцепрем'єр Федоров

Парламент Естонії запропонував Естонській православній церкві порвати з Московським патріархатом

Пожежа на "Хімрезерві" не призвела до погіршення якості повітря - голова Кіровоградської ОВА

Зеленський: Президент Литви підтвердив свою участь у Саміті миру у Швейцарії та висловив готовність активно сприяти участі інших країн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА