11:08 08.11.2013

На Рівненщині збільшується кількість людей, хворих на кір

2 хв читати
На Рівненщині збільшується кількість людей, хворих на кір

У Сарненському районі Рівненської області упродовж 6 листопада з підозрою на захворювання на кір зареєстровано 19 осіб, зокрема 18 дітей.

Як повідомляється на сайті Держсанепідемслужби України в п'ятницю, станом на 7 листопада на стаціонарному лікуванні в інфекційному відділенні Сарненської центральної райлікарні з попереднім діагнозом "кір" перебувають десятеро осіб, зокрема шестеро дітей.

З початку вересня і до 7 листопада зареєстровано 559 випадків захворювання на кір, зокрема 507 випадків серед дітей (315 школярів). З початку року на стаціонарному лікуванні перебували 153 людини, зокрема 118 дітей.

Співробітники Держсанепідемслужби області вживають необхідні протиепідемічні заходи.

6 листопада прес-служба прокуратури Рівненської області повідомила про те, що в Сарненському районі Рівненської області кількість хворих на кір збільшилася до 74 осіб, з них 67 - діти. До інфекційного відділення районної лікарні госпіталізували 13 дітей, інші з легкою формою перебігу захворювання перебували на амбулаторному лікуванні.

За фактом службової недбалості в діях посадовців органів охорони здоров'я і державної санітарно-епідеміологічної служби прокуратура Сарненського району розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 367 Кримінального кодексу України (службова недбалість).

4 листопада на сайті Міністерства охорони здоров'я повідомлялося про те, що в одній із шкіл Рівненської області захворіли 42 дитини. Тоді повідомлялося, що спалах кору стався в с. Цепцевичі Сарненського району серед учнів загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. з 23 по 28 жовтня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА