15:22 08.10.2014

"Київенерго" розраховує на відновлення із середи газопостачання на ТЕЦ-6 та забезпечення гарячою водою Троєщини

1 хв читати
"Київенерго" розраховує на відновлення із середи газопостачання на ТЕЦ-6 та забезпечення гарячою водою Троєщини

Київміськдержадміністрація, ПАТ "Київенерго" і НАК "Нафтогаз України" погодили графіки погашення заборгованості за природний газ і теплову енергію, що дасть змогу в середу відновити газопостачання на столичну ТЕЦ-6, повідомила фінансовий директор компанії Тетяна Грязнова.

"Завдяки спільним зусиллям КМДА, "Київенерго" й "Нафтогазу" досягнуто домовленостей щодо розрахунків за газ. Ми очікуємо, що газопостачання на ТЕЦ-6 буде відновлено сьогодні о 14.00", - заявила вона на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" в середу.

У свою чергу заступник голови КМДА Петро Пантелєєв зазначив, що за умови відновлення в середу газопостачання на ТЕЦ-6 гаряче водопостачання на масиві Троєщина буде відновлено впродовж двох діб.

Раніше в "Нафтогазі України" заявляли про готовність відновити газопостачання столичних ТЕЦ "Київенерго" за умови узгодження графіка погашення заборгованості за спожитий газ і бездоганного виконання умов договору щодо нових постачань.

"Київенерго" експлуатує майже всі енергетичні об'єкти, розташовані в столиці, за винятком Дарницької теплоелектроцентралі. Енергохолдинг України "ДТЕК" Ріната Ахметова володіє 72,33% акцій "Київенерго". Ще 25%+1 акцій компанії перебуває в держвласності.

"Нафтогаз України" об'єднує найбільші нафтогазовидобувні підприємства країни. Є монополістом із транзиту й зберігання природного газу в підземних сховищах, а також із транспортування нафти трубопровідним транспортом територією України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА