10:41 09.11.2015

Тука: "Приватна охоронна фірма" блокує роботу Новоайдарського елеватора

1 хв читати
Тука: "Приватна охоронна фірма" блокує роботу Новоайдарського елеватора

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука повідомив, що "приватна охоронна фірма" блокує роботу Новоайдарського елеватора.

"Вчора отримав дзвінок від глави ДАК "Хліб України": Хочемо у вас провести спільну нараду щодо подальшої долі новоайдарського елеватора. Звичайно, я погодився. А зараз о 08:15 отримав повідомлення про те, що на елеватор прибула "приватна охоронна фірма, яка блокує роботу підприємства". І все це - після мого листа до глави СБУ і генерального прокурора", - написав Г. Тука на своїй сторінці у Фейсбук у понеділок.

Як повідомляли ЗМІ, в жовтня 2015 року глава правління ДАК "Хліб України" Ігор Кобеля заявив, що Новоайдарський елеватор, який належить державній акціонерній компанії "Хліб України", вже п'ятий рік поспіль перебуває в незаконному приватному користуванні і нині є об'єктом рейдерського захоплення.

Раніше міністр аграрної політики і політики і продовольства України Олексій Павленко повідомив, що перевірка Мінагрополітики зафіксувала державні збитки на підприємстві, які перевищують 100 млн грн тільки за первинною вартістю.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА