14:17 14.04.2016

Заступник міністра інфраструктури Омелян очолив відомство

2 хв читати
Заступник міністра інфраструктури Омелян очолив відомство

Верховна Рада України обрала міністром інфраструктури Володимира Омеляна, який до сьогодні обіймав посаду заступника міністра – керівника апарату, а також деякий час виконував обов'язки міністра в період відпустки свого попередника Андрія Пивоварського.

За призначення деяких міністрів, зокрема В.Омеляна, проголосували в четвер 239 народних депутатів.

В.Омелян народився 30 січня 1979 року у Львові, у 2000 році закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка, а в 2001 році – Національний університет "Львівська політехніка" за спеціальностями фінанси, міжнародні відносини, економіка та підприємництво.

З 2000 до 2001 рр. був фахівцем другої категорії відділу управління євроатлантичної інтеграції Міністерства закордонних справ. Надалі В.Омелян обіймав різні посади в МЗС, зокрема, аташе групи планування, координації та контролю кабінету міністрів, заступника директора патронатної служби.

У 2008 році перейшов на роботу в Міністерство охорони навколишнього природного середовища де обіймав посаду керівника управління організації роботи міністра, директора патронатної служби. У 2010 р. повернувся в МЗС де працював радником відділу обробки документації та контролю департаменту секретаріату міністра, радником відділу Російської Федерації Першого територіального департаменту МЗС, начальником відділу РФ однойменного управління, заступником директора Першого територіального департаменту – керівником управління РФ цього департаменту.

У 2014 році очолював службу міністра Кабінету Міністрів України, а розпорядженням уряду №1268-р від 24 грудня 2014 року В.Омеляна призначили на посаду заступника міністра інфраструктури України – керівником апарату.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог завдав ракетного удару по інфраструктурі Шостки Сумської області – ОВА

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА