13:56 02.06.2017

Аміна Окуєва про замах: На совісті кілера багато вбивств чеченців

1 хв читати

Стан здоров'я пораненого напередодні учасника АТО Адама Осмаєва досить стабільний, він поки що не може говорити через апарат штучного дихання, повідомила його дружина Аміна Окуєва.

"Кілька хвилин була в Адама. Він у свідомості - все розуміє, але говорити поки не може через апарату штучного дихання. Стан досить стабільний, але пам'ятаємо про те, що перші три дні в таких ситуаціях завжди критичні", - написала вона на своїй сторінці в Facebook у п'ятницю.

Вона також повідомила деякі подробиці про самопочуття та операції, зокрема, зазначила, що "частину легенів довелося видалити і накласти шви на розірвану діафрагму". "Головне зараз - позитивна гемодинаміка (стан) у найближчі три дні", - додала А. Окуєва.

Що стосується кілера, то, за її словами, він "виявився дуже непростим - на решках його совісті багато вбивств чеченців, зокрема і в Європі".

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що кілер, який намагався вбити А. Осмаєва –з Санкт-Петербурга. Його звати Артур Денісултанов-Курмакаєв, на прізвисько "Дінго", який кілька років тому вбив охоронця президента Чеченської Республіки Рамзана Кадирова.

Пізніше народний депутат України Ігор Мосійчук заявив, що може офіційно підтвердити: йдеться про особистого кілера Р. Кадирова А. Денісултанова-Курмакаєва, який тісно співпрацював з російськими спецслужбами і займався ліквідацією ворогів Путіна і Кадирова".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА