11:43 14.09.2017

Нацгвардія і Нацполіція плідно співпрацюють у питаннях безпеки на Донбасі - Аллеров

2 хв читати

Командувач Національної гвардії України Юрій Аллеров високо оцінює рівень співпраці з Нацполіцією в питаннях безпеки на Донбасі, але зазначає, що кількість спільних завдань не зменшується.

"Завдання, які виконують у зоні АТО підрозділи поліції та Нацгвардії, не зменшуються, спільна робота проводиться в усіх напрямах у Донецькій і Луганській областях. Вона спрямована на забезпечення громадського порядку, профілактику злочинності", - сказав він журналістам у Донецькій області в середу.

Відповідаючи на запитання про ймовірність збільшення залучення підрозділів військовослужбовців Нацгвардії до виконання завдань у зоні АТО, Ю.Аллеров зазначив: "У разі активізації бойових дій ми залучимо наших резервістів, які вже пройшли службу в "Азові" та інших підрозділах Нацгвардії, котрі зможуть бути залучені негайно й поставлені під рушницю, і вони готові будуть виконувати завдання в разі активізації бойових дій".

У свою чергу перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий зазначив, що виклик у прифронтових регіонах один - це питання безпеки.

"У зв'язку з цим ми маємо організувати взаємодію між Нацполіцією і Нацгвардією та іншими підрозділами для гарантування безпеки громадян і держави на Донбасі", - сказав С.Яровий.

Серед проблем він назвав забезпечення всім необхідним переселенців, забезпечення житлом співробітників правоохоронних органів і питання логістики.

Відповідаючи на запитання про ймовірність повернення військовослужбовців полку спеціального призначення "Азов" на першу лінію оборони в зоні АТО, перший заступник голови МВС сказав: "Рішення приймає керівник антитерористичної операції, тому особовий склад і Нацгвардії, і Нацполіції цілком залежить від такого рішення".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

США таємно поставили Україні ракети ATACMS, українські сили вперше застосували їх минулого тижня

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА