14:18 05.10.2017

Активісти "Національного корпусу" розгромили літній майданчик офісу Балашова в Києві

1 хв читати

Близько 100 представників партії "Національний корпус" у четвер удень спробували розгромити офіс Геннадія Балашова на перетині вулиць Інститутської та Шовковичної в м. Києві.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", активісти розгромили пластмасову корову та літній майданчик біля офісу.

Коли на місце прибули близько 50 представників спецпідрозділу поліції, зав'язалася бійка, хтось із учасників застосував сльозогінний газ.

Разом з тим, конфлікт швидко стих.

Як пояснили активісти, вони спробували влаштувати погром за нанесення графіті партії "5.10" і зображення Вадима Рабиновича на місце знищених графіті часів Євромайдану на вул. Грушевського.

Кілька десятків представників "Національного корпусу" вирушили до Печерського райуправління поліяції, куди відвезли вандала, який знищив у четвер пам'ятник Героям Небесної сотні.

Разом з тим, серед активістів був оголошений збір на 16:00 біля Верховної Ради, коли, як очікується, народні депутати почнуть розглядати президентський законопроект про відновлення суверенітету над Донбасом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА