14:49 01.11.2017

Кияни і кілька нардепів пропонують присвоїти скверу в Києві біля посольства РФ ім'я Аміни Окуєвої

1 хв читати
Кияни і кілька нардепів пропонують присвоїти скверу в Києві біля посольства РФ ім'я Аміни Окуєвої

Кілька народних депутатів України звернулися до голови Київської міськдержадміністрації, мера столиці Віталія Кличка з пропозицією назвати сквер біля посольства РФ в Україні ім'ям ветерана АТО Аміни Окуєвої.

Фотокопію відповідного депутатського звернення оприлюднила прес-служба народного депутата від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук.

Депутати І.Мосійчук, Андрій Лозовий, Дмитро Лінько (усі - фракція Радикальної партії), Євген Дейд і Антон Геращенко (обидва - фракція "Народний фронт") пропонують присвоїти скверу в Солом'янському районі Києва, розташованому біля посольства РФ на перетині вулиць Сурикова, Богданівської і Повітрофлотського проспекту, ім'я загиблої Аміни Окуєвої.

Крім того, 31 жовтня на сайті Київської міської ради з'явилася петиція "Сквер біля Посольства РФ назвати на честь Героя України Аміни Окуївої" (автор - Олег Домашевський). Наразі її підписали понад 800 осіб (необхідно набрати 10 тис. голосів).

Як повідомлялося, 30 жовтня ввечері в результаті розстрілу з автоматичної зброї невідомими автомобіля на залізничному переїзді біля селища Глеваха в Київській області померла А.Окуєва і дістав поранень у ногу її чоловік Адам Осмаєв, який перебував за кермом транспортного засобу.

Прокуратура Київської області зареєструвала кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією кримінального злочину, передбаченого п.11 ч.2 ст.115 (умисне вбивство, вчинене на замовлення) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни за добу 19 разів обстріляли Донецьку область - ОВА

Рятувальники ліквідували масштабні загоряння на Сумщині після ворожого обстрілу в суботу

Помірні дощі прийдуть в Україну найближчими днями

Росіяни просунулися на північний захід від Авдіївки після відступу ЗСУ з цього району - ISW

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА