14:17 09.02.2018

Суд дозволив зняти електронний браслет із нардепа Розенблата

1 хв читати
Суд дозволив зняти електронний браслет із нардепа Розенблата

Солом’янський районний суд Києва продовжив ще на два місяці запобіжний захід для народного депутата України (позафракційного) Борислава Розенблата, дозволивши при цьому зняти електронний браслет, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" адвокат Б.Розенблата Олексій Шевчук.

За його словами, 9 лютого Солом’янський районний суд Києва, розглянувши клопотання прокурора щодо продовження терміну дій зобов'язань, покладених на Б.Розенблата, задовольнив прохання частково. У вигляді запобіжного заходу підозрюваного нині діють особисті зобов'язання: прибувати до детектива, прокурора або до суду на першу вимогу, повідомляти слідству і суду про зміну місця проживання або роботи, здати на зберігання паспорт для виїзду за кордон і утриматися від спілкування з деякими особами, які проходять у справі.

Раніше Солом’янський райсуд Києва скасував зобов'язання носити електронний браслет народному депутату України (фракція "Народний фронт") Максиму Полякову.

На брифінгу 8 лютого керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький повідомив, що антикорупційні органи планують завершити розслідування провадження стосовно народних депутатів Б.Розенблата та М.Полякова до кінця лютого-березня.

Народні депутати Б.Розенблат і М.Поляков є фігурантами так званої бурштинової справи. Цих депутатів підозрюють в одержанні неправомірної вигоди за внесення до парламенту законопроектів і вчинення інших дій, пов'язаних із видобутком бурштину, в інтересах компанії-нерезидента.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА