19:32 02.08.2018

Суд у США розглядає докази розкішного способу життя Манафорта

2 хв читати

 Судді федерального окружного суду Олександрії (штат Вірджинія) розглянули фотографії, що свідчать про великі витрати на одяг і нерухомість колишнього глави передвиборного штабу Дональда Трампа Пола Манафорта, повідомляє в четвер американська газета "Ю-Ес-Ей тудей".
Сторона обвинувачення наполягає на тому, що П.Манафорт витратив майже $1 млн на одяг: ділові костюми, годинник, спортивні речі в магазині класу люкс Alan Couture. Зокрема, вартість одного з належних йому пальто, становить $15 тис.
В іншому магазині чоловічого одягу в Каліфорнії, House of Bijan, який вважається одним з найрозкішніших у світі, П.Манафорт витратив понад $300 тис. за три роки.
Крім цього, йдеться про численні об'єкти нерухомості, які перебувають у володінні П.Манафорта.
Стосовно П.Манафорта порушено дві справи, які розглядаються в федеральному окружному суді Олександрії (штат Вірджинія) і в окружному суді округу Колумбія.
На сайті Мін'юсту США зазначається, що перша справу "США проти Манафорта і Річарда Гейтса" розглядає суд Олександрії. У ній, загалом, 32 пункти обвинувального висновку, 16 з яких належать до ймовірного ухилення П.Манафорта від сплати податків.
Так, П.Манафорта обвинувачують в ухиленні від сплати податків на суму понад $30 млн в період роботи лобістом на українську "Партію регіонів" і на колишнього президента України Віктора Януковича, які він відмивав через офшори.
Друга справа "США проти Манафорта і Костянтина Килимника" підлягає розгляду окружним судом Колумбії з 17 вересня. П.Манафорту ставиться у провину конспіративна діяльність проти Сполучених Штатів і з метою відмивання грошей, відсутність реєстрації як агента іноземної держави і порушення закону "про іноземних агентів". У конспіративній діяльності обвинувачується і його російський бізнес-партнер К.Килимник.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА